Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok, maximum hány cm-el kisebb fiúval járnátok?
Írjátok le azt is hogy milyen magasak vagytok :D
Tetszenek a magas lányok, csak sajnos én kicsi vagyok :D 170 cm
hát max szerintem 4 cm.
180cm-14/L
179 cm vagyok.
4-5 cm még belefér
Én max valem egy magassal
165 cm
általában ha nem a táska mellé kell a barát kiegészítőnek a legtöbb csaj letojja a magasságot.
Minél magasabb annál inkább. Egy alacsony lány sokkal többet görcsöl ezen a hülyeségen mint egy 2m feletti.
Ha a divatpicsknál akarsz bevágódni a 170eddel esélyed sincs, ugyanis nem mutatnátok jól együtt és ez itt a gátló tényező. Vannak akik így választanak párt (aztán nem értik miért nem működnek a kapcsolataik).
Mielőtt elítélné bárki is ezt, mi srácok is néha idióta módon válogatunk mellméret meg segg alapján...
azonban mikor a kémia és az élet egyéb dolgai (tetszik a spiritusza pl) is beleszólhatnak az ilyen dolgok mind eltűnnek.
exem 158 cm volt..
én 166cm vagyok 18/L
De kis 173cmeske bizony divatpcsa vagy. A párodat pedig úgy választod meg mint a boltban a táskádat. Egyszerűen neked az jelenti a nőiességed hogy a kék táskádhoz kék cipőt veszel.
Ezek nélkül a marhaságok nélkül nem éreznéd magad nőnek.
A párod is ezért kell hogy száz nyolcvan mittudoménhány felett legyen. Ez egy kikötés nálad.
Mintha én azt mondanám hogy nem járok olyan lánnyal akinek nincs D kosara legalább mert ettől érzem magam férfinak :D
Ugyan már... komolyan ettől kellene férfinak éreznem magam?
Nem. Ezt aztért mondhatom mert nekem ez tetszik pl most hirtelen így a fejemben. Ha pedig szóba sem állok lánnyal akinek nincsenek ekkora dudái... hát simán mondhatod rám hogy egy popsikobak vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!