Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy félek a szép, vonzólányoktól és csak olyan lányokra merek hajtani, akik nem szépek, nem vonzóak a számomra?
Most is találtam facebookon egy szép és rendesenk tűnőú lányt, vagyis nem szent csak ő az első szép csaj, aki nem bunkózik velem meg nem tart szánalmasnak, mert facebookon bepróbálkoztam nála és egész jól el lehet vele dumálgatni, de tele vagyok gátlásokkal és nem merem megmutatni sem, hogy is néhzek ki vlaójában, mert akkor tartok tőle, hogy ő rondának tartana vagy kinevetne, de már nem is akarok igazából tőle semmit sem, csak haverkodni. Szerintetek megmondjam neki, hogy ő túl szép hozzám és, hogy most küldök képet magamról, de csak haerok lehetnénk, mert én tudom, hogy csúnya vagyok és nem megfelelő fiú a számára?
Már arra is gondoltam, hogy visszatérek a csúnyácska lányokra, ők az én szintem, ezt a lányt meg hagyom a fenébe, mielőtt még megsértene, ha meglátná hogy is nézek ki valójában. Sajnos nem vagyok egy férfias jelenség, inkább kisfiús, aranyosnak tartott srác kategória, meg a jó csajok inkább lenyomiznak vagy lerondáznak, főleg a nagy orrom miatt.
ha te lennél a világ legvonzóbb külsejű férfija, akkor se kellenél...
ennyi önbizalommal és ilyen visszataszító hozzáállással (="visszatérek a csúnyácska lányokra")...
Hogy találtál rá facebookon? (Ő is biztos ezt kérdezte)
Engem azért érdekel, mert én ott nem tudom elképzelni hogy keresel csajt.
Az nem baj egyáltalán ha nem vagy elszállva magadtól!
Viszont a csajok 9x százaléka a nagyarcú pasikra bukik, nem a "helyesekre". Az utóbbiakra leginkább nyeretlen tinilányok hajtanak. Szóval az hogy nincs egy modell fejed az kúrvára nem számít, csak legyen nagy arcod hozzá.
Amúgy Depardieunek elég g.cinagy orra van, mégis keresztevert egy kisebb városnyi csajt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!