Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha egy fiú nem rámenős, hanem csak szép lassan történnek a dolgok, az jó vagy rossz?
Lányok! Azért szerintem egyeztessétek óráitokat.
Miben mit jelent az a szép lassú:
Tehát:
Randira hívás, hazakísérés, első érintés, első csók, első bármi, első virág, első mi tudom én, első szex..
Szóval miből mennyi az a lassú. Mert most dicséritek, de én is ilyen szép lassú voltam és sok más szép lassú srácot ismerek, egyszerűen, az a tempó a lányoknak már túl lassú volt.
Ezt nagyon sokan eltévesztik sajna, időt akar hagyni, hogy megismerje, megszeresse, a lány, meg ő is a lányt. -Közben pedig ez az idő annyi, hogy a lány lemond arról, hogy nőként érdekli a fiút.
Tehát kedves hölgyek így a név napotokon, mint igazi nők, ha megtennétek, írtok a kedves kérdezőnek némi idő intervallumot is ? Köszönöm.
Hasznos és tanulságos lenne sokaknak.
a 6os válaszolónak igaza van: egyén-és helyzetfüggő.
ha egy lány még fiatalabb, visszahúzódó, olyan kis szende, vagy nem is tudok hirtelen jobb szót :D szóval, akkor ez jó taktikának tűnik, hogy lassan haladjatok.
de pl. én sem vagyok egy rámenős lány, viszont én "igénylem", hogy azért "nyomuljon" egy kicsit a srác - hogy éreztesse, hogy nem csak haverokként lógunk együtt, hogy érdeklem mint nő, hogy tetszem neki.
volt egyszer egy nagyon helyes, magas, izmos fiú, tényleg olyan "csajok álma", a barátnőim mind be voltak ájulva tőle. de mikor még a 4. randin is csak a pad túloldalán ült, és onnan mondogatta, hogy mennyire bejövök neki, milyen szép vagyok meg hasonlók, na... onnantól már valahogy nem tudtam rá úgy nézni.
bár lehet, hogy amiatt van ez csak bennem, mert az előző (és egyben első) barátom már a 2. találkozásunkkor megcsókolt, átölelt, simogatott - és ez tetszett, hogy határozott volt, magabiztos, és hogy kimutatta, hogy "érdeklem". :D
bocsi a hosszú, csapongós hozzászólásért. :)
21L
" barátom már a 2. találkozásunkkor megcsókolt,2
erről beszéltem... ha nem lépsz akkor looser vagy a szemükben. Nm számít hogy szerelmes e vagy a csajba, vagy ismered e, lépj, aztán majd dugás után lehet ujjal mutogatni egymásra és anyázni a másik nemet mert "kihasznált".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!