Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első csók után mit mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első csók után mit mondjak a lánynak?

Figyelt kérdés

Léci ne hülyeségeket írjatok.

Szóval,mondhatom h hát ez jó volt,vagy jól esett?És utána mit modhatok neki,kérdezzem meg,h mostmár akkor járunk?Vagy azt ciki lenne?

Még kezdő vok segísetek!

2009. szept. 14. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sztem nem kell mondanod semmit a helyzet adja magát :D
2009. szept. 14. 16:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja,de nem akarom,h az legyen,h ott ülünk,vagy álunk utána némán.Ha meg folytatom a témát amit abba hagytunk,akor lehet,h megsértődik,h nekem ez nem jelentett semmit,vagy én nemtom.:DSzóval legalább azt meséljétek el,h nektek milyen volt,mit csináltatok.
2009. szept. 14. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem se mondj semmit.:) Vagyis nem kell... ha akarsz, akkor mondj.:D Ha nekem egy srác azt mondaná csók után, hogy "hát ez jó volt", vagy ilyesmi, akkor tuti, hogy tökre zavarba jönnék, szóval ha velem akarsz csókolózni, akkor ezt inkább hagyd ki.:)
2009. szept. 14. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem elég egy mosoly, nem kell mondani semmit.:)
2009. szept. 14. 16:07
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
hát... szerintem csak öleld meg:)
2009. szept. 14. 16:17
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
kacsints rá és mondd: "még egy kör?"
2009. szept. 14. 16:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne hallgatni? De talán célszerűbb lenne folytatni a csókolózos dolgot és mentesülsz a beszéd alól, s a csönd sem kínos.. :)
2009. szept. 14. 16:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Adhatok egy csókot a cicusnak is?:)

Szerintem ilyenkor nem kell mondani semmit - a csönd, meg a szemek elmondanak mindent, amit kell.

2009. szept. 14. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Az első csók után már könnyű a dolgod, bármikor kínos csend van, csak közelebb hajolsz és csókolsz újra.

(Ilyenkor nem veszik észre az emberek mennyire lapos a kapcsolatuk... :) )

2009. szept. 14. 17:34
 10/12 anonim válasza:

mondjuk mondhatnád azt is hogy hm.. ez fincsi volt.:D

de például amikor először csókolóztunk a barátommal akkor kb abba se tudtam hagyni.. szóval ha beakarta volna fejezni és akkor is folytattam volna tovább..:D lehet hogy nálad is így lesz ha meg mégsem akkor max még mondhatod azt hogy erre már régóta vártam.. vagy valami ilyesmi..:] Sok sikert ;]

2009. szept. 14. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!