Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után ti is arra gondolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után ti is arra gondoltok órákig akivel találkoztatok?

Figyelt kérdés

Délután 3kor búcsúztunk el egymástól, és még most is rá gondolok, nem is tudom mit érzek. Vigyorgok, boldogság van bennem stb. :D

Ezzel más is így szokott lenni?

2013. márc. 10. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
én nem...csak addig ábrándozok róla amíg nem találkozunk újra :D
2013. márc. 10. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez elég normális reakció :)
2013. márc. 10. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát ez az :D 5-6 nap múlva találkozunk megint, sztem eddig így lesz :D

De kééééész vagyok :D Nem is tudom mit érzek, most legszívesebben újra látnám :D Nagyon oda vagyok.

2013. márc. 10. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
szerelmes leszel.. szegény te
2013. márc. 10. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehetsz vagy 13:D A lényeg, hogy úgyis lesz még sok barátod/barátnőd:) Szóval tök feleslegesen éled bele magad:D
2013. márc. 10. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Most miért kell lelombozni őt az ilyen szöveggel?

Igen, én is úgy vagyok amikor a barátommal elbúcsúzunk, utána hát rossz hogy elment vagy hogy eljöttem, de boldog vagyok hogy láttam és nagyon várom hogy újra vele legyek.

Meglehet, hogy szerelmes leszel vagy már az vagy. Remélem sokáig ilyen boldog leszel mint ma! :)

2013. márc. 10. 23:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves utolsó! :)
2013. márc. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!