Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer nemet mond egy lány, az végleges?
Ismerjük egymást vagy 9 éve,eddig csak elvoltunk egymás mellett,nagyritkán beszéltünk pár szót.Azonban mióta én szakítottam az első (igencsak bunkó) barátnőmmel,valahogy egymásra találtunk.Én pedig voltam olyan PARASZT,hogy mint a veszettegér,elsiettem a dolgot,és a nagy kapkodás vége bizonytalanság lett.Végül nem.De nem úgy,hogy "soha,felejts el"
Azóta már teljesen összeragadtunk,és rengeteg idő eltelt.Mostmár egész más a kapcsolatunk.Minden nap órákhosszat beszélünk.Ha máshol nem,Facen.De mindig van közös téma.És mindenben egyetértünk. :)
Sokminden változott ezidő alatt,lehet még esélyem..?
Ha mondjuk most ésszel csinálom. :)
Előre is köszi!
15/F
Igenm, van esélyed, de ha látja hogy töröd magad azzal elrontod.
Azt kell látnia, hogy nem töröd magad, csak egyszerűen kellemes egymás társasága...
#9 vagyok
abszolúte :D egy nő szereti, ha küzdenek érte :P de persze nem szabad túlzásokba esni, az elég idegesítő tud lenni :) csak mértékkel, okosan ügyesen ;)
Ő igazából az a nevetős fajta.Mindenkinek 'XD'-zik,egy szimpla ':)' mosolyt nem nagyon küld senkinek,csak nekem.
De ne legyünk kockák,élőben is ez a helyzet.Másokkal nevetgél nonstop,de én igencsak aranyos mosolyt is kapok néha. :)
Én ha kimondom, hogy valakire nincs szükségem a legritkább esetben vonom vissza a szavam, de persze vannak olyan lányok is, akik többet hezitálnak, és szerintem ők vannak többségben. Lehetséges, hogy a lány valóban téged írt le pasiideálként-, ezt csak te érezheted-, de az is lehet, hogy már kizárólag barátnak tekint. Kb. mennyi idő telt el az összeveszés óta?
18/L
Ha keresi a társaságod, akkor ott nagy baj nem lehet. Főleg, ha még olyan mosolyt, pillantást is kapsz, amit más nem:)
Én egy kis idő után letesztelném, hogy hiányzol-e neki, ha valamilyen okból kifolyólag távolabb vagy egy ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!