Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni fiatal biszex lányokkal?
Biszex vagyok... 1 éve vettem észre magamon mikor szülinapi bulin voltam és a barátnőm szájra puszit adott nekem...Aztán 10-15 perc múlva már smároltunk...Azóta tetszenek lányok. Sajna egy biszex lányt sem ismerek :( Hol tudnék velük ismerkedni? (16-17-18-19 évesekkel)
Vivien :)
Áh, kár hogy kicsi vagy még. :(
De remélem vagányul nézel ki és minimum vörös vagy barna hosszú hajad van. ;)
" Áh, kár hogy kicsi vagy még. :(
De remélem vagányul nézel ki és minimum vörös vagy barna hosszú hajad van. ;) "
Miért lennék kicsi? :DD Amúgy festett fekete hosszú hajam van.
társkeresőket nem igazán ajánlom, végső elkeseredésnek jó, de nagyon kicsi az esélye, hogy személyesen is találkozol azzal, akivel beszélgetsz, meg sok a kamuprofil is.
itt is zajlik az élet, én innen már találkoztam is egy lánnyal, szóval biztató hely :D
am én is Budapesti vagyok, nyár elején töltöm a 17-et, ha gondolod, írhatsz ide is, vagy akinek kedve támad, szívesen beszélgetek bárkivel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!