Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkalmi szex segítene rajtam? Olyan magányos vagyok.
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 20:39
11/18 anonim válasza:
tanuld meg az elfogadást kompromisszumot,alázatot(normális mértékkel),fűszerezd lazasággal!És meg lásd nem fogod tudni mi a magány és semmi szükség alkalmi szexre!
13/18 anonim válasza:
Szerintem ismerkedj,találkozz emberekkel és keress egy társat aki betölti ezt az űrt. Az alkalmi kapcsolat nem jó, csak önámítás. Sok ember az alkalmi kapcsolatok miatt nem talál normális lányt vagy fiút magának, mert úgy állnak hozzá, hogy mindenki csak azt akarja. Inkább egy jót mint 100 rosszat.
14/18 anonim válasza:
Nem segìtene mert 1 magányos farkas vagy fogd fel
15/18 anonim válasza:
kurdszét az agyat és jobb lesz!! :D
17/18 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. (20\L)
Már lassan 2 éve vagyok egyedül, és én is magányosnak érzem magam, bár egyre kevésbé... az első 1 évben szexkapcsolatokkal próbáltam pótolni a hiányt, de rájöttem, hogy nem ugyanaz csak szexelni valakivel. Utána próbáltam rendes kapcsolatot kialakítani, de sajnos nem jött össze. Úgy érzem most már szexkapcsolatot sem szeretnék, mert a magány érzetemet nem fogja megszüntetni, és nem élvezem már annyira a szexet, úgy, hogy tudom, hogy semmit nem érez irántam a másik fél.
18/18 anonim válasza:
"A feledés homálya. Sötét, csöndes és befejezett. Ráleltem a szabadságra. A teljes reménytelenség volt a szabadság."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!