Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhet? Ha vele alszom
Figyelt kérdés
Én 18 leszek Júliusba parom 32 éves,ma este együtt szeretnék aludni holnap délutánig lennék vele kb. Édesanyám nem bírja őt,s így ha szólna a rendőrségnek például hogy eltüntem nem mentem haza ? Rendőrök rögtön keresnének ?2013. márc. 10. 17:56
1/10 anonim válasza:
tudtommal 24 órán belül nem kezdik el a keresést. viszont nagyon ronda húzás lenne tőled nem szólni hogy rendben vagy de nem mész haza. Gondolj bele ha neked gyereked lesz egyszer hogy aggódnál.... Ennnél az is jobb ha kamuzol valamit hogy barátnődnél vagy vagy ilyesmi. Legalább nem aggódna.
2/10 anonim válasza:
Nem tú nagy a korkülönbség picit?
Nem csoda h anyud nem akarja h együtt aludjatok..
Várd meg amig szépen 18 leszel
Ugyanis anyud feljelentheti a pasid, mivel kiskorúval van együtt ami bűncselekmény
3/10 anonim válasza:
Anyukád helyében én is nagyon ki lennék akadva. Párod? Hát nem tűnik túl hosszúnak a kapcsolat, ha még le sem feküdtetek. De a nagyobb baj a korkülönbség. Honnan tudod, hogy nem csak kihasználni akar a fiatalember? A rendőrök amúgy csak 24 óra elteltével kezdik meg a nyomozást, de szerintem anyukádnak nagyon rosszul esni, ha nem szólnál neki legalább telefonon, hogy csak holnap délután mész haza.
4/10 anonim válasza:
2es te nagyon hülye vagy.. 14 éves korától nem kiskorú hanem FIATAL KORÚ és összejöhet 40 éves pasival is a törvény nem bűnteti
5/10 anonim válasza:
De bünteti mert nem nagykorú
Vagyis kiskorú ugyanugy m1 a megkülönböztetés
Ismerek olyan embert aki ilyen miatt ült...
És a csaj 17 volt a faszi most 28
Két éve volt az eset és a faszi fél évet kapott...
6/10 anonim válasza:
Nem bűnteti értsd már meg!
Szerinted ha egy 17 éves lány együtt van egy 26 éves férfival azt bűntetik? Ugyanmár.. gondolkodj egy kicst.
7/10 anonim válasza:
Jó akkor ne hidd el :)
De én szóltam :)
9/10 anonim válasza:
mit ne higyjek el? XDDD
szerinted 17 éves lány nem lehet együtt egy 18 éven felüli fiúval??? ezt te sem gondolod komolyan.. ha ez így lenne akkor rengeteg ember kerülne börtönbe.
10/10 anonim válasza:
Na azt hiszem egy ilyen estét okozol anyukádnak, és az életben többet nem fog bízni benned. Legyen már eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!