Történhet valami komoly bajom abból, ha aceton szagban alszom?
Figyelt kérdés
Esténként szoktam körmötfesteni és nem szoktam ablakot nyitni. Lehet valami komoly bajom ebből?2009. nov. 28. 12:03
1/6 anonim válasza:
Miért nem szellőztetsz? Én nem bírnék olyan bűzben aludni
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a szaglásra elég "gyilkos" hatása van. Meg gondolom másnak se tesz jót, inkább máshol fesd a körmöd! :)
3/6 anonim válasza:
Agysejtek pusztulhatnak tőle. A kismamáknak tilos belélegezni azt tudom, mert a gyerek agyilag károsodhat tőle.
4/6 A kérdező kommentje:
Ejha,nem tudtam h agysejtek is elpusztulhatnak O.O
Azért nem szoktam ablakot nyitni,nehogy felkeltsem a szüleimet...De most már kifogom.Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 28. 14:44
5/6 anonim válasza:
Ne a hálószobában acetonozz, hanem mondjuk a konyhában, és ott szellőztess. De nem értem: a lálószobában fested a körmöd, miközben a szüleid alszanak?
6/6 A kérdező kommentje:
A szobámban festek körmöt.Se nagy zajjal jár ha ablakot nyitok/csukok.A szüleimet meg zavarná ha konyhában "büdösítenék"
2009. nov. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!