Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Történt már veletek ilyen? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? Ha igen, röviden hogy?

Figyelt kérdés

Sokszor utcán sétálva fáj, hogy hagyom elmenni mellettem olyan nőket, akikhez egy buliban szívesen odamennék ismerkedni. Sőt buliban vagy rendezvényeken nem is találkoztam eddig ilyen vonzó nőkkel, lányokkal.

Az a baj, hogy az ilyen nőket gyakran leszólítják fárasztó

alakok, meg mivel utcán siet mindenki, elég gyorsan kéne a beszélgetést abba az irányba terelni, hogy vagy üljünk be valahova vagy adjon elérhetőséget.

Tehát nem tudom, hogy ennek mi az alap menetrendje.

Persze nem sablonszövegekre gondolok, hanem valahogy finoman megtörni a jeget.

2013. márc. 10. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha egy olyan helyen találkoztok ahol várakozni kell, ott könnyebb a dolog. De ha csak igy elmenni egymás melett, hát... Megállitod hogy hány óra, aztán "Egyébként XY vagyok, téged hogy hivnak?" És megkérdezed hogy merre megy stb. Ha van önbizalom, ennyi elég. Mondjuk még elkiséred egy darabon, telefonszám, de ha nem is telefonszám akkor közld vele hogy majd megkeresed Facebookon (vagy valamilyen más közösségi oldalon) és bejelölöd. Remélem ennyi elég, velem már történt több ilyen is amit leirtam ide. Ha nem is lesz szerelem belőle, legalább egy baráttal több. :)
2013. márc. 10. 15:14
 2/2 Picúr/Pom-pom nélkül/ ***** válasza:

Amíg nem volt autóm,addig busszal jártam.

A megállóban már többször is leszólitottak.

Leggyakrabban elhangzott kérdések:

-"Meg tudnád mondani mennyi az idő?"

-"Nem tudod véletlenül,hogy melyik busz ment el?"

-"Mikor jön a következő busz?"

Természetesen,előtte köszöntek.Aztán a következő buszig beszélgettünk.Volt,hogy számcsere lett belőle.Volt,hogy többszöri közös buszozás.

Járdán való gyaloglás során,eddig csak kétszer szólítottak le.Mind a kétszer az időt kérdezték meg,aztán tovább mentek.

Szerintem,ha illedelmesen leszólítod a lányt,akkor beszélgetni fog veled.

2013. márc. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!