Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem nála? Bővebben lent
Ne bosszantsd rajta magadat, mert nem éri meg, ugyanis biztosan adódik egy másik alkalom, amikor is ismerkedhettek. Röviden nem veszítettél semmit, csak nem volt elég önbizalmad :) Valamilyen szinten igaza van a barátnődnek, mert te is nyugodtan odamehettél volna hozzá, ugyanakkor attól még tény marad, hogy legtöbb esetben a férfinak kell kezdeményeznie, és ez így van rendjén. Arról meg nem is beszélve, hogy ha bejöttök egymásnak akkor az már nagy előnyt jelent a számotokra.
Személyes tapasztalat: nekem tetszik egy lány, a múltkor adódott rá lehetőség, hogy beszélgessek vele, de egyszerűen lefagytam, és a CRTL+ALT+DEL sem segített, pedig soha nem volt gondom azzal, hogy megismerkedjek egy lánnyal, viszont akkor egyszerűen nem ment. Remélem kapok még egy lehetőséget... :)
Ezzel azt akartam mondani, hogy fel a fejjel, és minden rendben lesz. Ne haragudj az off-ért! 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!