Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Tudnátok nekem segíteni tippekben? Lent.
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy meguntam azt, hogy várom az igazit, de nem jön, mellesleg mondják többiek, hogy képtelen vagyok egy lányt felszedni. Sosem akartam a külsőmre adni, hogy bejöjjek egy lánynak, mert úgy vagyok vele, hogy úgy fogadjon majd el amilyen vagyok. Nem úgy nézek ki mint egy csöves, de a külsőmre lehetne adni. Szóval privát üzenetben szeretnék kapcsolatot felvenni olyan 16-19 év közti lányokkal, akik komolyan tudnának adni tanácsot, hogy majd küldött kép alapján, hajamat, milyenre kéne belőni, milyen ruha állna jól... Nem feltétlen szükséges Facebook, lehet e-mail vagy gyakorikérdések privát üzenetek, max feltöltöm majd a képet tárhelyre. Első körben csak olyan lány írjon, aki komolyan gondolja, hogy segítene, ért a divathoz, satöbbi. Várom a vállalkozókat privát üzenetben! Ja amúgy csak ki akarom próbálni, hogy ebben a világban mennyivel másabb így több lelkesedéssel lányt találni. Aztán kitudja még jól is végződhet a dolog.2013. márc. 9. 20:44
2/8 anonim válasza:
én is tudok segíteni ha szeretnéd :)18L
4/8 A kérdező kommentje:
Na de hölgyeim! Írtam mindenkinek, de senki se ír vissza? :D
2013. márc. 9. 21:17
5/8 anonim válasza:
neharagudj hogy ide írok kedves kérdező de ha már így vagyunk ugyanezzel a problémával küszködöm és szívesen megfogadnám a lányok tanácsát ha esetleg segítene valaki 22/F
6/8 anonim válasza:
próbálkozz . nem szabad feladni :D
7/8 A kérdező kommentje:
Rövid lett a hajam :|
2013. ápr. 4. 22:15
8/8 anonim válasza:
nekem is lehet írni, a bátyusnak is én segítek :D 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!