Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt amikor szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt amikor szerelmesek lettetek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy történt? elsőre tudtátok hogy ő az? ő is ugyan úgy érzett? volt valami akadálya az egésznek?

(mindezekre azért vagyok kíváncsi, mert most szerelmes vagyok... legalábbis azt hiszem. elsőre úgy éreztem, hogy ő az. csak sok érv van, ami miatt nem lenne jó ötlet ez az egész.de sokkal több van mellette, mint ellene. a lényeg, tudni akarom hogy most tényleg ő az, vagy el fog múlni? 1 hónapja találkoztunk. először, és eddig utoljára.)

2009. szept. 13. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
erdekes volt..foleg mikor eloszor rajottem h szerelmes vagyok, folyton Ra gondoltam, meg arrol mi lenne ha megcsokolna...egyetlen bibi volt a kapcsolatunk kialakitasaval, hogy a legjobb bnom szerelmes volt bele...vegul megtortent a csok, a baratnom pedig 3 honap utan megbocsajtott(rajott, hogy el kell fogadnia)...azota eltelt ket ev es nagyon szeretjuk egymast
2009. szept. 13. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nemhiszem hogy igazi szerelem de az lehet belölle. Én ha meglátok valakit vagy nem érzek semmit csak mondjuk testi vonzalmat vagy egyáltalán semmit, vagy érzek egy kis bizsergést és megváltozik a hangulatom. Ha az utobbi megvan még nem vagyok belé szerelmes csak bejön nekem, tetszik, de ahhoz hogy szerelmes tudjak lenni belé ahhoz jobban meg kell ismernem a személyét és találkoznom kel vele többet. Valami alakulhat de az még nem a letisztult szerelem, ne keverd össze a 2 dolgot mert nagyon rosszul is elsülhet.
2009. szept. 13. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
én most is az vagyok és már 1 éve. csak reménytelenül :D
2009. szept. 13. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Háromszor voltam szerelmes természetesen reménytelenül, ahogy lennie kell a magam fajta fiúknál.

Remélem soha többé nem leszek az, mert a világ legrosszabb érzése!!!

21/F

2009. szept. 13. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
szerelmesnek lenni jo, de csak ha a "megfelelo" embert talalja meg az illeto...sajnos a szerelem ezzel jar, haraggal, duhh-el, gyakran csalodassal...
2009. szept. 13. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
én elöször mind a 4et nagyon utáltam:D de azóta is szeretem mind a 4et ..szal az elözö 3at se felejtettem el teljesen!:D
2009. szept. 13. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Elbénáztam az elsőt gimiben...

Nekem sem volt még kapcsolatom elötte és neki sem..

Szóval mindketten szüzek voltunk és fél éven át csak szemeztünk meg vigyorogtunk egymásra de én állandóan lemerevedtem és a gyomrom görcsbe állt ha meg akartam szólítani...

Elvékonyodott a hangom mint vmi köcsögnek..

És csak makogtam kínomban...

Aztán egy pörgősebb kan lecsapott rá és elvitte...

Azóta sem voltam olyan szerelmes mint akkor és azóta is emlékszem az arcára...

Azóta már férjhez is ment biztos gyereke is van...

Ez a hajó elúszott...

Talán így jobb :)

(29F)

2009. szept. 14. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!