Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek bejönne egy ilyen csajszi?
Figyelt kérdés
váll alatti barna haj amelyben van göndör hullámos és egyenes eléggé vegyes :) husky szemei vannak :) magassága kb. 170 cm . 55 kg . sportos alkat :) kedves aranyos segítőkész és szeret nevetni állat varát stb... :)))2013. márc. 9. 17:06
31/42 anonim válasza:
Az első randikon mindig sütizni vittem a lányokat :)
32/42 A kérdező kommentje:
Naaa ne durvuljunk minden sütit azért nee :) naj ó lehet csak elrakom a hűtőbe :) Cukrász remek :) De már van 3 cukrász ismerősöm de köszi az ajánlatot :)
2013. márc. 9. 17:50
34/42 fospuska válasza:
rakd el. de ha nem eszed meg,rád szárad,dobhatod ki. ha megeszed,meghízol és hova lesz a jó csaj?
35/42 A kérdező kommentje:
Na de én is tudok pár sütis trükköt :) de én inkább főzők és sütök :) a sütikészítést meghagyom a szakmabelieknek :)
2013. márc. 9. 17:53
36/42 A kérdező kommentje:
Vagy eladom és + zsebpénz , vagy elosztogatom ingyen az embereknek hogy mosolyt lássak az arcukon :) ja ami megmarad megeszem :D inkább osztogatok :)nem vagyok az a hízós típus majd le futom+ le súlyzózom :)
2013. márc. 9. 17:55
37/42 fospuska válasza:
akkor lesz itt rajongód, nem kevés. így is lett pár,ha jól látom.:)
38/42 A kérdező kommentje:
Nem kellenek rajongok a számomra :) csak jó kis beszélgető partnerre van szükségem :))
2013. márc. 9. 18:03
39/42 fospuska válasza:
azt meg szerintem priviben intézd,mert hamar kipucolják innen a kérdést.:)
40/42 anonim válasza:
nem, hízz meg kicsit, amúgy ezt leszámítva álom vagy
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!