Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért jó ez? Miért csináljátok?
Én régen mindig egy csajra hajtottam. Ezt általában tudta is, és droid voltam a szemében, és sok mindent megcsinált velem. Milyen értékes ember az, aki egy lány után szalad?? Mennyire kell az, amit tálcán eléd raknak, és a szádba mászik???
Emiatt k*rva sokat sírtam (szó szerint) mert kihasználtak, utána elutasítottak! Most is 3mal kavarok, szóval ha az egyik visszautasít, vagy nem tetszik a viselkedése mosolyogva, vagy akár röhögve továbbállok! Ha sérteget, én is meg merem sérteni, akár ötször jobban is! Tudja is, hogy nem ő az egyetlen, akibe a legtöbb időmet, energiámat, pénzemet fektetem, és emiatt szinte félni fog milyen hangot üt meg velem szemben, mert egy mp. alatt otthagyom, és nem hívom többet! Ennyi!
Ha nagyon jóképű gyerek lennék, nem lenne ilyen gondom, mert alapból bejönnék a csajoknak! De mivel csak átlag feletti a kinézetem, ezért az élettől kellett megtanulnom!
Tök mindegy, hogy a csajoknak jól esik-e, ÉN vagyok a legfontosabb magam számára, túl sok áldozatot hoztam már lányokért, le sem szartak, szóval most az a véglet vagyok, hogy szarok a másik oldalra!
Ha már kapcsolat van, akkor egész más, de a felszedés még csak előszoba, ahonnan kib*szom azt, akinek sáros a cipője, és össze akarja vele járkálni a perzsa szőnyeget!
Kérdező!!
Szerintem túl sokat lelkizel és elfelejted azt hogy
A legfontosabb mindenki számára többnyire saját maga!!
Hová lett az Egod ??
A csajok is pont ugyanezt csinálják, mert tetszik nekik, hogy nem csak egy férfinek jönnek be. Csak a csajok hajlamosak azt hinni, hogy a pasik kevésbé érző lények...A normálisabbakra gondolok.
27/lány
ugyanazért csinálják, amiért a lányok is.
tesztelik magukat.
ma 19:16-os
Hát igen..és majd most jön az, hogy a lányok ugyanilyenek.. Hol ott ez nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!