Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
van egy srác aki nagyon nagyon nagyon helyes, és totál belezúgtam.a szünetbe szinte minden nap láttam mert a házuk előtt mentem el és mindig ott volt a haverjaival egyszer leszólított de annyira sietnem kellett hogy csak annyit tudtam mondani hogy szia:( tudom hogy annyira vártam hogy leszólítson, erre nem tok mást mondani de tényleg nagyon siettem!!! aztán a strandon is láttam és ott a haverjával. azt mondta hogy szerelmes belém dumáltunk volna de elráncigált egy csaj hogy beszélnie kell velem ...amikor vissza néztem eltűnt:( tegnap megint láttam és annyira bámultuk egymást hogy majd kiesett a szemünk.de annyira nem tudtam hogy szólítsam le! lécci segítsetek!!!
2009. szept. 13. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:

-Szia

-Szia

-ŐŐŐ hát izé akkor elhívsz egy fagyira vagy valami?

-(itt a válasz több mint 100% hogy beleegyezés lesz de nagyon meg fog lepődni:D)

2009. szept. 13. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak odamész hozzá, köszönsz, megkérded mizu, stb. Elkezdesz vele bármilyen akár baráti témáról beszélgetni ha nem tudsz jobbat.
2009. szept. 13. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
ha már azt mondta,hogy tetszel neki,és beszéltetek volna,akkor nyugodtan mondhatod ezt is:"bocsi,hogy a múltkor nem tudtam veled beszélni, de nagyon fontos dolgom volt. találkozhatnánk valamikor,hogy folytassuk a beszélgetést? esetleg ráérsz most is?" ez szerintem tuti bejön.
2009. szept. 13. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:
nagyon kösszi!!!
2009. szept. 13. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első is tetszene:D 20F
2009. szept. 13. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Odalépsz hozzá és ennyit mondasz!!

Szia szépség tudod mi állna rajtad jól?

A Farkam!!!

2009. szept. 14. 04:24
 7/10 anonim ***** válasza:
- joe
2009. szept. 14. 04:34
 8/10 anonim ***** válasza:
dehát a kérdező lányXD
2009. szept. 14. 10:30
 9/10 anonim ***** válasza:

A leírást nem is olvastam...

Nekem meg amúgy is új hogy a lányok szólitgatnak le fiukat...

Miféle világot élünk!!

Már a csajok udvarolnak??

Bazi öreg vagyok....

2009. szept. 15. 00:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez a helyzet, ha a fiúk gyávák odamenni a lányhoz; ilyenkor nekünk kell lépni!

14/L

2010. márc. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!