Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? és ha nem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? és ha nem fog menni? Válazsoljatok minnél többen. Köszii bövebben lent.

Figyelt kérdés
szeret1 srác de én nemtudom mit érzek iránta és van 1 haverja és öt szeretem/szerettem de ink scak az elözö és folyton együttvannak igy nehézis. és mieltöt járok vele megszeretném ismerni. de közben ott a haverja. vhogy ugyérzem h még tetszek neki/szeret. denemtudom és igy oylan fura. mert ha szeret akk más a helyzet.
2009. szept. 13. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Kiscsillag, majd ha leírod normálisan, olvashatóan és érthetően a kérdésedet, akkor biztos lesz válasz is. Mert ebből az össze-visszaságból nem derül ki semmi.
2009. szept. 13. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
sztem fogg meni de csak,h men a hverját is meg öt is és bizstos szretni fog/vagy nem,remélem sokt segitettmde ha nem akk bocsika
2009. szept. 13. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Kedves második, köszönöm Neked, sírtam a röhögéstől:-)))

Első voltam.

2009. szept. 13. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Fogd már be ö legalább válaszolt és nem kisscsillagozott itt nekem!! köszönöm a 2. válaszolonak .:) az elsö meg tünjön el.
2009. szept. 14. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!