Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmondod h miért nem tetszik, erre megváltozik azután miért másokra nyomul?
szóval volt egy srác aki nem igen sikeres a csajozás terén. nálam is próbálkozott, adtam neki esélyt, csak elmondtam h ebben-abban nem tetszik. erre mindent beleadva, h nekem megfeleljen, megváltozott, de így meg ugye több csajnak bejön és jé már nem is vagyok képben nála...
hát rosszul esett, h egyedül én láttam benne rációt, szinte mindenki elutasította, erre meg nem is akar már engem.
neki is rosszul esett az elutasítás... de megmondtad, hogy mi nem jó benne, azt eltüntette, így nem akadt el nálad, hanem ütőképesen másnál is próbálkozik...
van esze a srácnak... ha valaki azért nem tetszik ami, de máshogy már tetszene, akkor igazából az adott egyén sosem tetszett neked, és sosem fog..
na vajon miért? kicsit nézz magadba :D
amúgy meg mások miatt változunk. max máshogy viselkedünk, de ugyanolyan emberek maradunk mint amilyenek vagyunk.
mindig is éreztettem vele, hogy nyitott vagyok felé
a 3-as válaszolóban nem vagyok biztos, gondolkodom rajta
és érdekes az nem érdekli, h másnál/senkinél eddig nem jött be? tehát megváltozva lett sikeres? szóval nem ez lehet az ok, amiért "dobott" hogy mert így nem kellett, csak úgy. mert minden nő szemében ez van vele.
nekem ez nagyon inkorrektnek tűnik most
és pláne, hogy nem egyszer van ez velem, hogy sikerre viszek valakit, utána dobnak, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga!
mi vagyok én egy pszichológus???megjavul és elfelejt mindenki
Szerintem neked ez a hobbid!
Pasikat treningezel. Lehetnel szemelyi edzo is.
Atlag Pistibol kifaragod Istvant, a nok balvanyat.
Gondolkozz el, ha nem eloszor fordul ez elo, akkor nem lehet veletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!