Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés elvetni a fiúk barátságát?
Ugyebár ha a fiú többet akar, ti meg nem, akkor elvetitek a barátságot. "Tarhatjuk a kapcsolatot meg minden" persze :) komolyan is gondoljátok :)
csak úgy megkérdezném, hogy ez ilyenkor milyen érzés nálatok?
Ha valakit le akarok koptatni, akkor annak azt mondom, hogy: "Nem vagy az esetem, ne haragudj." De ha alig ismerem, akkor biztos nem ajánlom fel a barátságomat.
Emberek közt van barátság. Aki elsősorban emberként tekint magára és másokra, ott nem olyan nagy ördöngösség a dolog.
Az én barátságom például nem vigaszdíj és nagyon sértő, ha valaki ezt feltételezi rólam.
Milyen érzés felajánlani valakinek a barátságomat? Ha elfogadja, akkor jó, ha nem, akkor nyilván nem annyira jó.
14: gondolom valaki elhajtotta a kérdezőt ezzel a szöveggel és most bánatos. Hogy pontosan mit szeretne tudni, arra nekem sem sikerült rájönnöm.
Na szóval, hogy megpróbáljak válaszolni (egy olyan kérdésre, aminek nincs sok értelme).
Szerintem a legtöbb lány azért mondja azt, hogy "legyünk barátok", mert tapintatos szeretne lenni. Jobban esne, ha azt mondaná, hogy "nem tetszel, csúnyavagy, nagyafejed, menj a pics*ába"?
Persze, nyíltabb lenne, csak senki sem szeret konfrontálódni.
Ezen nem kell kiakadni, nem rosszindulat, egyszerűen nem kellesz és kész. Mást meg te fogsz lerázni, ördögi kör.
Mondjuk én 23 éves lány vagyok, és nem rémlik, hogy mondtam volna ilyet fiúnak, aki nyomult rám. Aki nem kellett, azt elhajtottam, a hímnemű haverjaim meg vannak időtlen idők óta és kész.
igen, elhajtottak ezzel a dumával... már két éve.
Szimplán úgy értem, ahogy kérdeztem. Jóba voltatok egy darabig, aztán többet akart, ti meg nem. Gondoltam esetleg nehéz nektek is, vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!