Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rám se hederít, semmi értelme égetni magam?
Ha majd' mindennap látom a csajt az egyetemen, de igazából rám se hederít, ha köszönök neki, visszaköszön, de csak úgy "sablonosan", nincs igazán felvillanyozva, nem látom, hogy felcsillanna a szeme akár egy parányit is... De ahogy elnéztem, mástól sincs elragadtatva... láttam már nevetni, de igazából sokszor olyan mufurc az arca... nem értem, miért, mire/kire haragszik ennyire, de nem úgy jön be a terembe, hogy fel van dobva.
Nem vagyok hülye, igazán észrevenném a jeleket, ha küldene. Fb alapján nincs senkije, se közös kép, se "kapcsolatban" státusz, de még "cover photo" sem... :) A gáz az, hogy nagyon tetszik. Aranyos egyébként, ha előadást tart kiscsoportban, meg talán jó fej is, de nem nagyon ismerjük egymást, beszélgetni nem szoktunk egyáltalán....
Szinte érzem a visszautasítást, de lehet, hogy csak belemagyarázom. nem tudom, hogy elhívjam-e randizni, vagy tiszta hülyét csinálnék magamból?
Ja, 22 éves lánykáról van szó....
Egyébként lehet, hogy nem jövök be neki, de jóképűnek mondanak. Vagy csak rossz az ízlése... áh! nem tudom, mit csináljak.
Akkor miért jön be, ha állandóan rossz kedve van? Én is ilyen vagyok néha, ha fáradt vagyok.
Viszont ha tényleg akarsz valamit lépned kell, mert így 0% esélyed van megismerni, ha bepróbálkozol, akkor még mindíg ott van, hogy azt mondja oké :)
Most akkor mit akarsz valójában?
A lányok nem szeretik a gyáva kukacokat.
Ha nemet mond és utána látjátok egymást, akkor mi van? Talán első alkalommal picit kínos lesz, aztán lassan elfelejtődik az egész. Nem nagy ügy, nem a kezét kéred meg. De ha ennyire félsz az egésztől, talán valóban jobb, ha követed az 1. hozzászóló tanácsát.
(munkahelyen is szoktak randizni az emberek, sőt sokkal cifrább helyzeteket is megoldanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!