Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú és 23 éves lány között párkapcsolat. Lányok, ti belemennétek?
Hívd fel! Légy férfi! Ennyi idő alatt már kigondolkodhatta magát. Nyilván osztott-szorzott,többször is átszámolta, mennyi idő is telt el a két születési idő között. :)
Legyél vele normális, mint eddig is. És korrekt! Ha netán nemet mond,ne nyaggasd! Tudd, hogy legalább megpróbáltad. Na, sok szerencsét. Majd írj, hogy mi lett!
Én jelenleg egy kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok :D
Én 22L, ő pedig 17F....mikor megismerkedtünk nem néztem 17 nek de fel sem merült a kora. Ő pedig engem nézett fiatalabbnak. Félig német anyanyelvű, így felajánlotta hogy korrepetál, én pedig elfogadtam. Éreztem, hogy tetszem neki de egy ideig ez csak egy imponáló dolog volt nem vettem komolyan. De minél több időt töltöttünk együtt, annál jobban éreztem magam vele. Már mikor elkezdtem érezni, hogy én is vonzódom hozzá rengeteget agyaltam a dolgon. Szerintem olyan 1 hétig vívódtam magamban, de aztán győzött bennem az az érzés hogy rádöbbentem hogy életemben először szerelmes vagyok. Innentől kezdve nem érdekelt hogy hány éves, vagy hogy mit gondolnak mások, csak ő.
Már majdnem egy hónapja együtt vagyunk és még soha senkivel nem voltam ilyen boldog.
És a félreértések elkerülése végett, nem vagyok komolytalan lány. Egyetemre járok, most fogok diplomázni. Ő pedig jóval érettebb a koránál mind kinézetre mind belsőre mind pedig kinézetre.
Szóval szerintem még hagyj neki pár napot mint ahogy egy előttem válaszoló tanácsolta. Addig lehet, hogy keresni is fog, kitudja ;)
ah, én is így jártam, a barátom 18 éves én meg 23 vagyok... Én kicsit vaciláltam az elején, de aztán rájöttem, hogy érettebb a kortársainál, és senkivel nem jöttem még ki ilyen jól. Adtam a dolognak egy esélyt, és úgy érzem, nagyon jó döntés volt! Talán a te választottad is így tesz :)
Egyébként egyre több ilyen kapcsolatról hallok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!