Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Talán ez már skrizofrénia?
miért van az hogy azokkal a lányokkal tök jól el tudok dumàlni, közel tudom engedni magamhoz akik nem tetszenek... csomó ilyen eset volt, hogy akkor ki tudok nyílni, és alfa hímet tudok játszani, ha a csaj nem tetszik, és általába ez nekik bejön.
Ez jó is lenne, de amikor egy olyan làny szemébe nézek aki nekem tetszik, azzal nem tudok semmit se kezdeni.. még meg szólalni se, nemhogy eljátszani a nagydumás kemény csávót. Szóval ez olyan már mint ha két énem lenne. És rohadtúl irritál hogy itt vagyok 17 évesen és úgy tűnök ki mint egy lúzer..mert hiába látom hogy a nekem tetsző csaj is mutat felém érdeklődést, nem tudok bele vágni mert egyszerüen más leszek.. egy kis szaros csöndes alak..:S
Ezzel mit lehetne kezdeni? :S Mert az nemmegy hogy oda állok elé és megmondom hogy nagyon bejön meg minden... de ha ez meg is volna, egyszerüen képtelen vagyok ki nyílni, és dumálni vele szorongás nélkűl, önfeledten..
"nemhogy eljátszani a nagydumás kemény csávót"
Isten bocsássa meg, hogy erre nem vagy képes...Szerinted ezzel vágódsz be náluk? Mert szerintem nem.
Ez nem skizofrénia, egyszerűen csak azokkal szemben magabiztosabb vagy, akiknél nincs tét, akiknek nem kell megfelelned. Én is sokszor azokkal a fiúkkal vagyok legnyíltabb, leglazább, akiktől nem akarok semmit, míg akik tetszenek, azokkal félénkebb vagyok.
Mégis próbálkozni kell, főleg, ha látod a csajon, h érdeklődik irántad. Legyél bátor, gondolj arra,h nincs vesztenivalód! Képzeld azt, h ő s csak egy lány, mint az összes többi, és kényszerítsd magad, h ellazulj...egy idő után meg fogod szokni, és nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!