Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétségbe vagyok esve, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, aki tetszik becsapott, vagy ez nem is jelenti azt, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Hetek óta beszélgetek az egyik sulitársammal fb-on. Élőben eddig ritkán találkoztunk, mert sosincsenek együtt óráink.

Már év elején láttam, hogy mindig néz, de akkor úgy tudtam van barátnője.

Pár hete elkezdett irogatni és délutántól hajnalig beszéltünk minden nap...Már szóbajött, hogy jövőhéten már rendesen kéne élőben kommunikálni.

Ma gondoltam egyet és megnéztem a volt barátnőjét fb-on, akiről kiderült, hogy nem volt...hanem van még mindig.

Kérdés:

Egy fiú irogat minden nap, és társalog hajnalig egy lánnyal hogyha nem akar tőle semmit?

Kérlek segítsetek, teljesen a padlón vagyok:(((((

20/L

2013. márc. 6. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól még tetszhetsz Neki,hogy becsapott.Csak ugye nincsenek Veled komoly szándékai,csupán arra volt szüksége,hogy kicsit félrekacsintgathasson a kapcsolatából.Ha nem Veled tette volna meg,akkor mással,szóval ne vedd magadra!Meg a szívedre se vedd ennyire,van ilyen,lesz is még sok.Ettől te még ugyanolyan csinos,helyes,szeretni való csaj maradsz,nem a Te hibád.Legközelebb majd óvatosabb leszel.
2013. márc. 6. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :(
2013. márc. 6. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!