Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz, hogy a focisták bunkók, hűtlenek és ne járjak velük?
Huh...szerintem is van köztük ilyen is és olyan is.
Én már jártam vízilabdássak, gyúróssal, focistával és még bmx-essel is szóval bátran állíthatom, hogy nem ezektől függ. Megjegyzem, hogy a focista exem talán a legrendesebb velem a szakításunk óta is, pedig nem is voltunk együtt sokáig.De mint mondtam nem ettől függ szerintem.:)
nekem a pasik 70%-a, akikkel voltam, focista volt,v. vmilyen sportoló,de ink focisták.
nem direkt, így jött össze, egyikkel sem volt szerencsém,buta volt mind, és szex közben is mindig sír a szájuk,h görcsöl a lábuk,mert sokat edzettek...láma mind. régebben volt lehetőségem dzsuzsákkal is (hozzá teszem, nem tetszik,csak trófea) ,és nagyon egy állat ,puhap.csű...és a legtöbb. biztos van kivétel, én nem találkoztam még olyannal :D vagy csak bennem van a hiba
több focista sráccal jártam, az nem biztos hogy mind bunkók, de el vannak szállva maguktól, erre kell figyelni
viszont az ágyban nagyon jók :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!