Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek ellenére hogyan élhetnék teljes, boldog életet, ha sajnos nem hiszem, hogy lenne lány, aki így el tudna fogadni, főleg, hogy kb. fél milla megtakarított pénz kéne, hogy rendbe tegyenek és szép legyek?
Sajnálom a kérdezőt. Nem a testi hibája miatt, hanem mert így gondolkozik. Mindjárt kifejtem, mire gondoltam.
A problémádon egy fél milliós műtét tud segíteni.
De aki ezeket a sorokat rója a billentyűzetén, nálad sokkal rosszabb helyzetben van.
Rajtam sokkal nehezebb lenne segíteni. Az egész arcom olyan, hogy aki egyszer látott, az soha nem felejt el, és addig is, míg lát, vagy nevet, vagy meghökken, vagy nem tudja, mit is gondoljon. Ez a problémám a nőknél és az álláskeresésnél is sok elutasítást jelentett. Még emberek közé is nagyon nehéz mennem, legszívesebben papírzacskóval a fejemen közlekednék. Mindennek ellenére, én is alig akarom elhinni, de volt már barátnőm, nem is egy, és egyik sem volt csúnya. Láttak bennem valamit. Nem vagyok gazdag, nem pénzt. Talán az egyediséget, a jó tulajdonságaimat. Bármi is az a hibád, az, hogy nem mersz, az még nagyobb hiba. Légy bátor!
értem és gondolom az eltérő véleményem miatt lettem leszavazva.
ma láttam egy párt és a férfit a nőtől csak a szakálla különböztette meg, ugyanolyanok voltak egyébként.. hosszú haj, kövérek, slamposak.
továbbra is fenntartom a véleményem, miszerint nem a külsőddel van a gond, hanem a fejedben. az én véleményemet sem vagy képes elfogadni, felfogni, ami azt is bizonyítja, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!