Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet akik társker-kön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet akik társker-kön komoly kapcs-t keresnek 90%-uk 7végén nem ér rá?

Figyelt kérdés

ilyen-olyan kifogások miatt

"most anyáéknál alszom" 30 felett...eddig ok, de a másik nap?

"gyerekkel vagyok szombaton...ez is ok, de másik nap fel sem hív...

"nem vagyok most külföldön, itthon vagyok" de nem beszél meg velem konkrétat...

nem semmi hogy nincs barátom, sokan társat keresnek a neten, és érdekes egyetlen egy (az exen kívül) aki ráér hétvégén..

2013. márc. 5. 19:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9:

én komoly kapcs-t szeretnék.

de így hogy?

egy másik azért nem ér rá, mert mindig a főbérlőjét várja.."hu ma nem jött, lehet holnap itthon kell lennem"

2013. márc. 5. 19:20
 12/17 A kérdező kommentje:

szóval újabb szűrő, az 1001-edik.

aki ráér hétvégén, az valószínű korrekt

2013. márc. 5. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor ramenos egy csaj lehetsz, ha az eleg atlatszo lerazos dumak ellenere nem adod fel.
2013. márc. 5. 19:22
 14/17 A kérdező kommentje:

lerázós duma?

egész randin csak pozitív visszajelzéseket kapok

2013. márc. 5. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerinted tenyleg a foberlojet varja egesz heten?

Laktam alberletbe, ha nem jott este, jott reggel, de nem szobroztam otthon minden nap miatta.

2013. márc. 5. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Társkeresőn nem találsz komoly pasit! MINDEGYIK csak dugni akar! Van amelyik hajlandó kis időt rászánni, hogy becserkésszen, de a többség az első randin ágynak akar esni! Amelyik pasi hétvégén nem ér rá, az nős vagy élettársa van. Hétvégén nem tud feltünés nélkül randizgatni. Az ilyenek általában levelezni csetelni is csak napközben, munkahelyről tudnak.
2013. márc. 5. 19:38
 17/17 A kérdező kommentje:

jelenleg egyetlen egy srác, aki ráért vasárnap, csak azzal foglalkozom komolyabban

olyanok úgy sem érdekelnek, akik gerinctelenül élnek.

2013. márc. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!