Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiú társaim, ti is úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiú társaim, ti is úgy érzitek, akárhányszor is rátok ír egy lány facebookon és nyomul, hogy csak azért épp titeket válaszott, mert nem kellett a fiúknak és ti vagytok a vígaszdíj, ez olyna megalázó nem?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem csak azért nyomulnak rám a csúnyácska vagy átlagos lányok, mert nem kellettek a fiúknak és mivel én mindnekivel kedves vagyok és szeretek ismerkedni, így úgy vannak vele, hogy majd énb iztos járok velük, ha már más fiúnál nem volt sikerük. Csak így ezzel csak azt éreztetik velem, hogy én nem vagyok helyes fiú és csak egy tartalék srác vagyok, aki majd biztos jár mindenféle lánnyal. Érdekes, hogy szép lányok sosem írnak rám, vajon miért? Mert ők bárkit megkaphatnak és nem fognak tartalék nem helyes fiúkra nyomulni csak a leghelyesebb srácokra írnak rá gondolom én.

2013. márc. 5. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az a facebook?
2013. márc. 5. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Apám.. neked semmi se jó. Mit agyalsz ezen? Használd ki a lehetőséget, s akkor még a csajt nem használtad ki mert ő is akarja. Döntsd meg a legtöbbet, szerzel egy rakás tapasztalatot idővel. Isten leszel az ágyban, a haverok előtt a nagyobb csajozós, egy idő után feltűnik a jó csajoknak is, hogy téged haverok bámulnak, hogy mennyire tudsz, s jöhetnek a jó csajok.

Egy év és te leszel a főnök, vazeg.

(Halkan jegyzem meg, hogy vannak olyan srácok akinek semmilyen csaj nem ír..)

VAGY

Ríhatsz tovább a párnádba.

2013. márc. 5. 17:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért ez nem ilyen egyszerű... A legtöbb csaj közülük távol él, egy-kettő nagy ritkán a közelben, de nem érzek vonzalmat irántuk.
2013. márc. 5. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:

B+,a csávónak fáj,h ráírnak a lányok...én lennék ilyen "nehéz sorsú"..

Az átlagosakkal mi a bajod?

Az átlag annyit tesz,h pont jó!

2013. márc. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!