Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben hogyan lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok és jövő héttől kezdek edzeni, hogy a nyárra bikini kompatibilis legyek. Ez tehát azt jelenti, hogy most nem igazán vagyok a toppon (172cm 72kg) :(
Emellett viszont szívesen ismerkednék.
Tippek?
2013. márc. 5. 15:41
2/7 fospuska válasza:
ott a legkönnyebb. kiválasztod az egyedet és megkéred,hogy mutassa meg,hogy működik az akármelyik gép.:)
3/7 anonim válasza:
javaslom h tedd fel ezt a kérdést a sport témakörben is:D bár a legtöbben akik komolyan veszik az edzést nem ismerkedni járnak le.de pl ha kezdő vagy kérhetsz egy neked tetsző férfitől segítséget vagy ilyesmi:)
4/7 anonim válasza:
Indíthatsz lazább kérdésekkel hogy mióta csinálja, mi a kedvenc gyakorlata, ilyesmi. Vagy megkérhetsz valaki tapasztaltabbnak kinézőt hogy ajánljon neked valamit, esetleg egy egyszerűbb edzéstervet. Szerintem olyan téren azért fogd vissza magad, hogy ne dicsérd a srác bicepszeit, mert az elég óvodás szint. egy elismerő pillantás oké, de ne bámuld feltűnően, csak lazán beszélgess, akár több sráccal is, hogy senki ne érezze magát kiszemeltnek.
6/7 anonim válasza:
Hozzád vágod a sulyzot. Tuti meg fogod ismerni.
7/7 anonim válasza:
Konditerembe edzeni járunk, nem ismerkedni. Én vagyok a legnyitottabb, legbarátságosabb lény a Földön, de ha odajönnél, és nekiállnál ilyenekkel zaklatni, hogy "melyik a kedvenc gyakorlatod" elmondanám, de nagyon éreztetném, hogy zavarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!