Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell ismerkedni lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés
Igazából az a kérdésem hogyan kell lányokkal ismerkedni,AZAZ: hogyan kell megközelíteni hogy érezze azt,hogy mit szeretnék tőle?(randizni,összejönni rendes barát-barátnőként). Néhány dolgot magamról:180 magas 70 kiló normál testalkatú 17 éves fiú vagyok. Rengeteg lány barátom van (majdnem hogy több lány barátommal járok bulizni mint fiúval pl:livingroom-club blue). De még nemvolt 1 barátnőm se pedig szeretnék. Csak nemtudom hogyan közeledjek egy csajhoz "ÚGY".

2013. márc. 4. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
ott a sok barátnőd... kérdezd őket! jobban ismernek így a stílusodnak legmegfelelőbb tanáccsal tudnak ellátni
2013. márc. 4. 22:49
 2/8 anonim válasza:
Am.. tényleg! Ha ennyi lány barátod van szerintem még olyan lányokat is tudnának mondani akiknek bejössz... Ne felejtsd el hogy fiú vagy!!! Legyél rámenős. A lányok nem szeretik a tutyi-mutyi embereket. Legrosszabb esetben is csak lekoptat. Szerintem "rendes barátnők" nem a "Nájt Klubbokban" vannak. Ahány lányt ott felszedtem szinte egy hét múlva már nem kellett... Az iskola a legjobb hely ebben a korban! Itt a Lányok bandákban járnak, de ez téged ne érdekeljen szólítsd meg bátra a kiválasztottat! Sok sikert!
2013. márc. 5. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Menj oda a csajhoz, aki tetszik és

Te: -Szia, hogy hívnak?

Ő: -Szia, XY vagyok, és te?( bejössz neki)

-Kopj le! (ha egoista ribi)

-Szia, bocsi, de nem jössz be nekem/

van barátom/stb..(udvariasan leráz)

Te: (ha tetszel neki) -Elkísérhetlek XY helyre?

Ő:Igen, elkísérhetsz haza.

Ezután beszélgetsz vele és ha bejöttök egymásnak, elhívod randira/kávézni/fagyizni :D

Sok sikert ;)

2013. márc. 5. 22:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Első: Erre én is sokszor gondoltam már de ciki csak úgy megkérdezni hogy: lécci hívj már nekem egy csajt akinek bejönnék.

Második: Igazából van önbizalmam de nemtudom hogykell értelmesen nyomulni (ami nemnéz ki hülyén de venné a lapot)

Harmadik: ez azért elég laza, bemutatkozás után máris hívjam el valahova?:D

Várom a további válaszokat és köszönöm az eddigieket.

2013. márc. 6. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Ne így kérd! először puhatolóz... kérdezz végig mindenkit hogy nekik milyen "megszólítás" jönne be. Aztán a véleményeket egyesítitek, megbeszélitek, és megpróbáljátok a te személyiségedhez igazítani :)

Ezután emésztgeted a dolgat, és ha már minden részlet a helyén van fejben, na akkor jöhet a csajozás :D

2013. márc. 6. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Leírom lépésről lépésre...

Odamész hozzá és ezt mondod : kell fasz?

Ha azt mondja igen akkor nyert ügyed van ha nem akkor az előző lépés lép érvénybe csak másik csajnál.

Minden 100. csajnál bejön ( hidd el kipróbáltam )

2013. márc. 16. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, utolsó, csak a csaj azt mondja ezután hogy:

Egy Deák Zoliért biztosan...

Vagyis ez valószínűleg csak az utcasarki lányoknál fog bejönni, de gondolom, kedves kérdező, te nem ezekre utazol...

2013. márc. 16. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Deák Ferenc
2014. okt. 13. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!