Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni lányokkal?
Menj oda a csajhoz, aki tetszik és
Te: -Szia, hogy hívnak?
Ő: -Szia, XY vagyok, és te?( bejössz neki)
-Kopj le! (ha egoista ribi)
-Szia, bocsi, de nem jössz be nekem/
van barátom/stb..(udvariasan leráz)
Te: (ha tetszel neki) -Elkísérhetlek XY helyre?
Ő:Igen, elkísérhetsz haza.
Ezután beszélgetsz vele és ha bejöttök egymásnak, elhívod randira/kávézni/fagyizni :D
Sok sikert ;)
Első: Erre én is sokszor gondoltam már de ciki csak úgy megkérdezni hogy: lécci hívj már nekem egy csajt akinek bejönnék.
Második: Igazából van önbizalmam de nemtudom hogykell értelmesen nyomulni (ami nemnéz ki hülyén de venné a lapot)
Harmadik: ez azért elég laza, bemutatkozás után máris hívjam el valahova?:D
Várom a további válaszokat és köszönöm az eddigieket.
Első vagyok:
Ne így kérd! először puhatolóz... kérdezz végig mindenkit hogy nekik milyen "megszólítás" jönne be. Aztán a véleményeket egyesítitek, megbeszélitek, és megpróbáljátok a te személyiségedhez igazítani :)
Ezután emésztgeted a dolgat, és ha már minden részlet a helyén van fejben, na akkor jöhet a csajozás :D
Leírom lépésről lépésre...
Odamész hozzá és ezt mondod : kell fasz?
Ha azt mondja igen akkor nyert ügyed van ha nem akkor az előző lépés lép érvénybe csak másik csajnál.
Minden 100. csajnál bejön ( hidd el kipróbáltam )
Ja, utolsó, csak a csaj azt mondja ezután hogy:
Egy Deák Zoliért biztosan...
Vagyis ez valószínűleg csak az utcasarki lányoknál fog bejönni, de gondolom, kedves kérdező, te nem ezekre utazol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!