Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá?
A 20 év körüli lányokhoz szól a kérdésem.
Mit szólnál hozzá, ha a barátod bevallaná, hogy te voltál az első az életében, minden értelemben, még csók tekintetében is. Ez ijesztő, fura, vagy esetleg egy kellemes pozitív meglepetés lenne így a mai világban?
(Ez egy feltételezés, szóval tegyük fel, hogy ez tényleg így van)
Az én vőlegényem ilyen,annyiban különbözik hogy ő csókolózott már mással,előttem.És én is úgy voltam.
Akkor mikor össze jöttünk 21 volt.Ennek 6 éve. Augusztusban lesz az esküvőnk! :)
Én örülnék neki.
Nekem a barátom pont hogy a másik kategória, rengeteg nővel volt előttem és elég bosszantó tud ám lenni az is hogy az ismeretségi körében lévő nők 80%-a kipróbálta már milyen kényelmes az ágya..
Szóval szerintem édes, én értékelném, de továbbra is az a véleményem hogy normális embernél egy kapcsolat milyenségét nem az exek száma befolyásolja. :)
Örülnék neki, de ugyanakkor félnék is, hogy mi lesz ha előtör belőle a kíváncsiság, hogy vajon mással milyen...
Mondjuk ettől így is félek, hogy a barátomnak már volt előttem 1-2 nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!