Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezés közben miért sötétedett be a kék szeme? Majdnem olyan volt, mintha barna szeme lenne.
És akkor mi van ha írok valahova?
Nem konkrétan neked írok,hanem csak úgy,de ettől még nem kellene ilyen para szövegeket írni nekem.
"megszokásból"
?!
A one direction számot is?!!
Akkor egy agyatlan rajongód van Foley. Azok a legrosszabbak.
Amúgy igen attól még lehet jó az a sorozat, a Lost is jó volt meg a Hősök is. Csak hát a buta tinilányoknak nem sok fog lejönni belőle.
Maradjanak az alkonyatnál az való nekik. Téjlor Láutner meg az a Petinzon gyerek.
Pont annál a kérdésnél linkelt "valaki" ugyanolyan százalékkal egy ezós kérdést ahol szellemidézés volt a téma,és egy hosszú szöveget (google szerint one direction) volt beírva,a végén engem is megemlítve.
De ha tényleg nem te voltál,akkor bocsánatot kérek.
Való életben egész más vagyok igazából mint neten :D
Sokkal kevesebb rinyálás, pár poénnal (igaz sok a morbid/favicc) több, és az oldalhoz nem illő komolyság.
Csak hát valahol ki kell, hogy jöjjön ez az énem is. És erre legjobb a net! És mivel a demotiváó mára kihalt ezért most itt vagyok és leszek legendás. Mint Foley és Csefy dezsvírek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!