Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bele vagyok zúgva egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele vagyok zúgva egy lányba aki egy osztállyal felettem jár hogyan mpndjam meg neki és azután ha elhívom randira ott hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 4. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Simán elé állsz és a szemébe mondod... Aztán elhívod valahová :)

2. Leírod neki (ez talán egy kicsit 'gyerekesebnek' tűnhet) aztán valahogy eljuttatod hozzá a levelet. Ha tudja ki vagy és ő is érdeklődik feléd, hidd el lépni fog.

3. Megvárod a megfelelő alkalmat! :P

4. Csak szépen lassan küldözgeted felé a jeleket és megvárod hogy hogy reagál rá :)))

Amúgy fontos, hogy ismered-e!? Mert ha csak úgy bejön a külseje és fogalmad sincs hogy milyen, akkor előbb csak figyeld, próbálj vele szóba elenyedni ;)

Szorítok neked :)))

2013. márc. 4. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne mond meg neki, hogy belezúgtál. Beszélgess vele sokat élőben (is). Legyél vele figyelmes és udvarias. Aztán ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, hívd el randira. Nem kell puccos hely legyen, elég ha megisztok ebben a szeles időben egy forrócsokit, vagy ha ott melegebb van egy parkban sétálni mentek.

Beszélgess vele természetesen (bár tudom, hogy könnyű mondani...) és ne gyere zavarba, ha csend lesz.

Dícsérd meg a ruháját, a haját vagy a mosolyát. Ez sokat dobhat az önbizalmán, hisz miből gondolod, hogy ő nincsen-e zavarban?! Nézz többször a szemébe, főleg ha neked magyaráz. Mosolyogj, hisz így látja, hogy szeretsz vele lenni.

Figyelj a testtartására. Ha összezárja maga előtt a kezét, ne remélj sokat. Ugyanakkor te se gubózz be, hisz ő is figyel téged. Néha "véletlenül" érintsd meg. Szerintem az az egyik legaranyosabb dolog.

Randi végém (ha még úgy érzed nem érkezett el a csók ideje) öleld meg és adj az arcára puszit.

Remélem segítettem :)

17L

2013. márc. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!