Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy viselkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy viselkedjek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Mindig az legyen amit ő akar vagy kifejthetem én is a véleményem és néha lehet az is amit én szeretnék.
2013. febr. 14. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
fogdosd a csöcseit ne is inkább markolászad hu meg harapjad
2013. febr. 14. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
A vélemény olyan mint a s*gglyuk, mindenkinek van, de nem mindenki mutogatja...
2013. febr. 14. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha akkora papucs vagy, hogy mindig úgy pattogsz ahogy ő fütyül akkor barátom nem sok jót jósolok neked.
2013. febr. 14. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:

:D

A csajok a határozott pasikat szeretik. Persze néha engedhetsz, de alapból te fogd a gyeplőt. Ha papucs vagy, egy idő után megunnak és kidobnak. Az pedig igen fájdalmas.

2013. febr. 14. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, ne legyél már papucs vazze...

Ne legyél egy agresszív állat, de néha csapjál már az asztalra kicsit, de ha nem is pattogsz, akkor is elmondhatod nyugodtan, hogy már pedig ez nem tetszik neked. Ha hisztizik, akkor se szabad meglágyulni :D

2013. febr. 14. 11:35
 6/9 Pretty Ballerina ***** válasza:
Nekem hozhatnál kávét.
2013. febr. 14. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindig az legyen, amit te akarsz, legyél bunkó vele, kezeld alacsonyabb rendűként! A lányok ezt igénylik.
2013. febr. 14. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

A Hetes jól beszél! :D

De, nem akartam már lepontoztatni magam, így nem írtam ki :D :DDDDDDD

2013. febr. 14. 12:07
 9/9 anonim válasza:
Ne legyél vele kedves ne legyél hozzá hűséges és kezeld egy tárgyként! Ja és legyen hatalmas nagy egód meg ecsethajad meg hordj női ruhákat a lányok ezt szeretik ;)
2015. dec. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!