Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy lány aki 1évvel idősebb nálam (ő13 én 12) teljesen belezúgtam.
nem korai még ilyen korban csajozni ?
úgy jóba vagyok vele beszélgetünk meg ilyesmiket szünetben ,de hogy mondjam meg neki hogy tetszik? meg utánna ha elhívom valahova randizni akkor ott hogyan tovább?
korai még,
hányadikos vagy amúgy? N
ajj fejezzétek már be ezt a "fiatalok vagytok még, inkább barbizzatok/legózzatok" dumáitokat!Egy 12-13 éves is lehet szerelmes!!!Én is az vagyok.És nem a külsője miatt szerettem bele egy fiúba, hanem mert tudom, hogy sohasem bántana meg és nagyon kedves, jófej és vicces...
Inkább száljatok le a fiatalabbakról!Nekik is joguk van ahhoz hogy szerelmesek legyenek és higgyétek el, nem szándékosan lesznek azok!!
Kedves kérdező!Mosolyogj rá sokat, vagy csak egyszerűen mondd el neki, amit érzel...csak jobb lehet. :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!