Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csinaljak? Tetszem e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csinaljak? Tetszem e neki?

Figyelt kérdés
sziasztok!van egy srac aki 2 evvel kisseb nalalm, de nekem nagyon tetszik es szeretem.nemreg szakitott a baratnojevel de enm tom h ki akar e meg vele bekulni vagy sem.nemreg csokoloztunk de fogadasbol, de mind a ketten elveztuk.azota is szoktunk talalkozni es mintha tetszenek neki, de nem vagyok benne biztos.most mit csinaljak??? hogyan lepjek tovabb?mert en nagyon szeretnek vele jarni,de nem tudom h mit csinaljak.seghitsetek!koszi mindnekinek:D:)
2009. szept. 12. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond el neki hogy mi a helyzet veled.. Dobj fel egy labdát és hagyd, hogy ha akarja csapja le... Sok szerencsét... M (16/F)
2009. szept. 12. 12:29
 2/2 A kérdező kommentje:
hat igen, csak ha megsem akarja, akkor elmondja a baratainak es azok egyfeszt ezt fogjak mondani, meg ez lesz a slager kb egy felevig, es en ezt akarom elkerulni.de azert kosz:)
2009. szept. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!