Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretkeztetek-e már nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztetek-e már nálatok jóval idősebb nőkkel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 12:10
 1/8 anonim válasza:
100%
persze én 30éves nővel avgyok együt 10van köztünk :D de még annó a ofőmbe is bele este :S nincs ezzel gond
2009. szept. 12. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer mattrészegen véletlen az idősek otthonába fordultunk a kolesz helyett és nem értettük hogy miért másznak újabban a csajok ránk és miért integetnek a járókeret mögül azóta a protkós mamik. De a cumi az kellemes volt velük, finom puha XD
2009. szept. 12. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:

@12:50: Gondolom akkor a "ne fogazz" egy újabb értelmet nyert.:)

Amúgy még nem volt ilyen élményem, pedig benne lennék.:)

2009. szept. 12. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, de szivesen csinálnám mondjuk úgy 40 éves koru nővel :D (persze nem ilyen bűnronda, meg nem műcsöcsü stb.) 15/f
2009. szept. 12. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
mármint 40 éves korig*
2009. szept. 12. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Hmmm.... egy 27-29 éves nővel esetleg :)

De ha lehet, ne úgy mint az állatok, hanem legyen benne dominancia :D

20/F

2009. szept. 13. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:

10 év plusz életkorú nővel nem egyszer szexeltem már, és engem nő még nem du gott meg úgy, mint ő. Részegen két menetet hozott ki belőlem nem egyszer úgy, hogy a másodikat is én akartam.

Járni nem jártam vele, feleségül nem vettem volna, de vágyteljesítésre és vágykielégítésre nem volt még jobb partnerem!

(a férfiak világszövetségének ajánlásával)

2009. szept. 23. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem volt már 56 éves is (31/F.)
2010. júl. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!