Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztetek-e már nálatok jóval idősebb nőkkel?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 12:10
1/8 anonim válasza:
persze én 30éves nővel avgyok együt 10van köztünk :D de még annó a ofőmbe is bele este :S nincs ezzel gond
2/8 anonim válasza:
Egyszer mattrészegen véletlen az idősek otthonába fordultunk a kolesz helyett és nem értettük hogy miért másznak újabban a csajok ránk és miért integetnek a járókeret mögül azóta a protkós mamik. De a cumi az kellemes volt velük, finom puha XD
3/8 anonim válasza:
@12:50: Gondolom akkor a "ne fogazz" egy újabb értelmet nyert.:)
Amúgy még nem volt ilyen élményem, pedig benne lennék.:)
4/8 anonim válasza:
Nem, de szivesen csinálnám mondjuk úgy 40 éves koru nővel :D (persze nem ilyen bűnronda, meg nem műcsöcsü stb.) 15/f
6/8 anonim válasza:
Hmmm.... egy 27-29 éves nővel esetleg :)
De ha lehet, ne úgy mint az állatok, hanem legyen benne dominancia :D
20/F
7/8 anonim válasza:
10 év plusz életkorú nővel nem egyszer szexeltem már, és engem nő még nem du gott meg úgy, mint ő. Részegen két menetet hozott ki belőlem nem egyszer úgy, hogy a másodikat is én akartam.
Járni nem jártam vele, feleségül nem vettem volna, de vágyteljesítésre és vágykielégítésre nem volt még jobb partnerem!
(a férfiak világszövetségének ajánlásával)
8/8 anonim válasza:
nekem volt már 56 éves is (31/F.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!