Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy csaj nagyon sokat sír?
Mostanában randizgatok egy csajjal. Nagyon rendben van külsőre, szép, jó alakja van, formás, szóval minden oké. Ami a belsejét illeti, már nem klappol minden. Okos, művelt, lehet vele dumálni szinte mindenről, de valami iszonyat gyorsan elsírja magát és igazából szinte bármin. Tegnap is sétáltunk és odajött hozzánk egy csöves tarhálni,majd miután elhajtottam elkezdett sírni, de nem az az akaratos sírás, hanem az a nem is tudom milyen, iszonyatosan érzékeny. Vol tmár, hogy egy újságban leírt hír hallatán sírta el magát, a filmekről meg ne is beszéljünk, mert eddig filmezés közben csak egyszer nem sírt (de az is mese volt), de olyan is volt, hogy 80 perces film alatt 4x sírt. Engem totál kiborít ez a helyzet, nem szoktak sűrűn sírni a környezetemben, igazából nem is tudom rendesen kezelni ezt a helyzetet.
Most mondjam meg neki, hogy zavar az,hogy ennyire érzékeny vagy hagyjam a fenébe az egészet?
hát ha nem akarsz reumás vállat akkor tipli:)))
komolyan: nem valószínű hogy javul a helyzet és abból fog állni a kapcsolat hogy folyton vigasztalod ez meg nem igazán egészséges de én innen nem mondhatom hogy lapátot neki
Nem normális. Valószínűleg gyerekkorában érte valami szörnyűség, ami miatt sajnos nagyon érzékennyé vált. Én erre tippelek, mert én is olyan vagyok, mint a barátnőd... Engem gyerekkoromban az apám folyton sértegetett, megtiltott mindent, egész életem azzal telt, nehogy bármit is csináljak, ami nem tetszik. Ja, és azért volt velem ilyen, mert alkoholista. Kezdetben nagyon erős voltam, mindent sértés lepattant rólam, de nem tudom mikor fordult a kocka, amikor is iszonyatosan érzékennyé váltam. Nemrégiben konkrétan amiatt kezdtem el könnyezni, mert tesin a kidobósban szabálytalanul dobtak ki... Meg órákon is gyakran rámjön a sírhatnék, és nem tudom kontrollálni, állandóan bennem van a sírhatnék, ami 1 másodperc alatt képes a felszínre törni.
Ne próbáld megváltoztatni, mert nem fog sikerülni... Vagy elfogadod, vagy ereszd el. Egyébként ilyenkor szerintem nem várja el, hogy megvígasztald. Én sem várom el, sőt, nem is szeretem, ha látnak sírás közben. De ha gondolod, beszélj vele erről, mi az oka az érzékenységének.
Az a fura, hogy egyébként meg egy vidám csajszi, szóval nem egy szürke, sírós kisegér. Igazából erről még nem beszéltem vele, hiszen csak pár hete ismerem. Nem is tudom, hogy egyáltalán hogyan vezessem ezt elő neki, talán ez miatt is elsírná magát. Nagyon rohadt helyzet, mert tényleg évek óta nem találkoztam hozzáfogható lánnyal, tök sok közös van bennünk, van egy elég idegesítő szokásom, amit sokan nem szeretnek, és ugyanaz megvan neki is és kifejezetten tetszik benne :)
És ne próbáljam meg megvígasztalni ha sír? Ez reflexből jön. Ha az utcán előtted valaki megbotlik/elesik, akkor felsegíted és nem átlépsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!