Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért buknak annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért buknak annyira a focistákra?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 19:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

ja, de a fejük meg ronda és üres, az egyéniségük(?) meg totál suttyó, etc.

különben én sem értem ezt, hogy miért ekkora sláger ez a focista téma (főleg ezen az oldalon itt). lány vagyok, de esküszöm nem értem. na nekem mindegy tulajdonképpen, alapból a focit sem szeretem, szóval nekem tényleg nyolc.

20/L

2009. szept. 11. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
a lényeg a lényeg hogy nem szabad általánosítani senkit, mint az előttem szóló tette....nem minden focista ronda és üresfejű...és szerintem ezt csak úgy mondják hogy a focistákra buknak..az nem kizáró ok senkinél se ha nem focizik...max télleg az lehet hogy jó kidolgozott a testük...és lehet róluk álmodozni ha jársz focira, vagy nézel, de biztos nem a focizás miatt fog vele senki járni...18/L
2009. szept. 11. 20:15
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
én ugyanúgy általánosítottam, ahogy a kérdező is azzal hogy azt állította "a lányok buknak a focistákra". ha a kérdező így általánosíthatott, akkor én is megtehetem. persze tisztában vagyok vele, hogy ez így nem teljesen korrekt, de az sem korrekt hogy "a lányok buknak a focistákra". szóval kvittek vagyunk az általánosítgatás terén. és légy szíves, ne mondogasd már meg másoknak, hogy mit "szabad" meg mit "nem szabad", vagy ha mégis, akkor legalább engem hagyj ki belőle. köszi.
2009. szept. 11. 20:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan különleges emberek, hogy négy árnyékuk is van!
2009. szept. 11. 20:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Páran itt rohadt jó fejek vagytok. Saját nevemben nem nyilatkozok, de akikkel focizok, azok közül egyik sem b*zi, sem nyálgép, döntő többségük nem suttyó. Ronda fejűek vannak, azt aláírom :P Bár lehet, hogy ez azért van, mert még fiatal vagyok, és majd ha felnövünk, mind ilyenek leszünk…

Amúgy meg azt vettem észre, hogy a csajok kifejezetten a suttyóbbakra buknak, szal erről ennyit…

2009. szept. 11. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon nem bukok a focistákra sőőt nekem egyáltalán nem tetszik én inkább az erősebb hátat vállat szeretem a focistáknak meg a lábuk izmosabb.és ráadásul majdnem mind ugy néz ki mint egy metroszexuális.
2009. szept. 11. 21:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

hát annyiban egyetértek a 21:02es válaszolóval, hogy bizony sok csaj pont a suttyóbbakra bukik. és ezzel lényegében meg is van válaszolva a kérdés, hogy miért buknak a focistákra.

de igazából csak a suttyóbb csajok buknak a suttyó srácokra, és sok a suttyó csaj, ahogy a suttyó focista is, szóval szerintem tulajdonképpen minden oké ^^

2009. szept. 11. 22:04
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

hát ha a top10et nézzük, akkor azért, mert gazdagok, az intelligenciájuk pedig egy marék kavicséval egyenrangú.

de a magyar válogatottra például szerintem egyáltalán nem buknak. a foci úgy önmagában egyáltalán nem menő a csajoknál, néhány rajongócsaj van, aztán azok ha nem is leszbik, de elég fiúsak. és csak egy kis %.

általánosságban nem buknak. akkor már inkább a tűzoltókra. :)

2009. szept. 11. 22:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

mennyi mennyi suttyó :D milyen hülye szó már ez :D Amúgy, fú... "a focisták mind metroszexuálisok, meg b*zik, meg szépfiúk..." azért lássunk már tovább david beckhamnél, és c. ronaldónál is xD igaz h ők ilyenek, de attól még nem ugyanilyen az összes többi focista...Most ez a "bukok rád" annyira nem azon múlik, hogy focista vagy-e, vagy sem... attól, hogy focista vagy, lehetsz csúnya, bunkó, SUTTYÓ (:D) akármi...persze lehetsz jóképű is, meg minden, de ez nem függ össze azzal hogy focizol. Maximum ez így jól hangzik h igen, én focista vagyok ám...

L/17

2009. szept. 11. 22:25
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
öö...az a cristiano ronaldo kb olyan mint a roma szociális munkások akik az építkezéseken pakolják a téglákat. naaagyon tuti. XD
2009. szept. 11. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!