Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fújnak visszavonulót a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fújnak visszavonulót a lányok, miért ijednek meg?

Figyelt kérdés
Üdv. A szituáció a következő. Már több hónapja ismerek egy lányt abból a sport egyesületből, aminek én is tagja vagyok. Már első alkalommal felkeltette az érdeklődésemet, de nem akartam lerohanni. Majd versenyeken sokszor találkoztunk, msn, szám csere stb. Kezdetben csak a sportról beszélgettünk, majd általános témákról is, család barátok célok stb., nagyon okos és roppant talpraesett. Nagyon aranyos szimpatikus lány, 2 év korkülönbség van köztünk, de szerintem az nem sok. Igaz én már fősulis vagyok, ő meg még épp nem. Szívesen segítek neki, örülök, hogy megismertem. Egyszer megkérdeztem, hogy jó lenne néha összefutni személyesen is, ja persze buszon rendszeresen véletlen összefutunk. Erre oké megbeszéljük. Később, ő is mondta milyen jó lenne beülni valahová, elmenni egy kicsit fürdőbe. Segíttet nekem, hogy országos versenyen is indulhassak, nagyon aranyos volt. Eltelt egy hét és felhoztam a témát megint, és csak annyi volt a válasz majd meglátjuk, nem tudja hogy ér rá. Én nem értem. Én nem az a fajta vagyok, akit a hímtagja vezet, a lányban van valami ami megfogott, hasonló érdeklődési kör, roppant okos, és az élet dolgairól is hasonlóan vélekedünk, szeretném minél jobban megismerni. Vettem neki egy apróságot, amit nagyon szeret, de nem merem odaadni, ha mondjuk versenyen találkozunk, mert félek még jobban megijed. Én tiszteletben tartom a döntését persze, mit kellene tennem? Mondjam el neki, hogy kedvelem és ne legyen előítélete velem szemben mert fősulis vagyok. Nem értem én nem akarom kihasználni őt, sőt. Köszönöm a segítséget.
2009. szept. 11. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak azt mondta, hogy meglátja, nem azt, hogy nem. Egyes lányok szeretik ha kaparsz még egy kicsit. Az ajándék egy kicsit télleg túl nyomulós lenne így, azzal ráérsz később is. Szerintem próbáld még meg, beszélgess vele stb, ha ugyan olyan barátságos veled, mint eddig, akkor pár nap után hívd el újra valahova. Semmit sem veszíthetsz, max elküld és ugyan ott vagy ahol most.
2009. szept. 11. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha komolyak a szándékaid vele kapcsolatban azt első sorban vele kéne megbeszélned.Nem gondolnám azt hogy megijeszted vele,ha kedvel és szimpatikus vagy neki nem fogja teljességgel váratlanul érni.A legrosszabb az az lehet hogy:'inkább maradjunk csak barátok,....
2009. szept. 11. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi. De nem csak itt tapasztaltam ezt, hanem máskor is már. Hogy minden jól megy és mire eljutok odáig, hogy lazán megkérdezem, hogy nem találkozunk e valamikor, egyből hát őő, megbeszéljük stb.. Szóval furcsa. Tovább tartom a kapcsolatot vele mindenképpen.
2009. szept. 11. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy nem megijedt csak egyszerüne tényleg nem ér rá?? Nem vmi versenyre készül??
2009. szept. 14. 06:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sokat agyalsz ahelyett hogy cselekednél!!

Add neki oda amit vettél és ne stratégiázz ennyit!!

2009. szept. 14. 06:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltunk versenyen, előtte összefutottunk végre, sétáltunk és nagyot beszélgettünk, nem tudom, hogy most csak azért mert mindenképpen találkoznunk kellett mert pár dolgot el kellett intézni versenyre, de végül is lehet mondani, hogy randi. Nem annyira jól szerepelt versenyen annyira szomorú volt én kaptam az alkalmon és odaadtam amit vettem, nagyon örült neki, rögtön jobb hangulata lett. Olyan jó érzés volt látni, hogy örül neki. Mondtam, is, hogy megismételhetjük megint a sétát, ekkor jó jó majd meg, csak most sűrű lesz a hetem, de remélem benne lesz, megint. Jó úton haladok, nem akarom elrontani? Egyre fontosabb nekem.
2009. szept. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!