Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diszkós lányok! Járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkós lányok! Járnátok metálos sráccal?

Figyelt kérdés
Olyan srácra gondolok, akinek hosszú haja van, de nem hord bakancsot, nem piás(néha iszik, de nem részegedős), ritkán hord fekete ruhát, és gitározik.:D
2009. szept. 11. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
akkor rosszat keresel ... azok a nők akik ilyen kisringyós ruhákban járnak azok ringyók egytől eggyig ... és ezek vannak túlnyomó többségben ... én is rocker vok , és én ha már ilyen módszerekhez folyamodok akkor én mindig azt lesem meg először aki kevésbé van kiöltözve annál van a legnagyobb esély arra hogy normális és nem beteges ... egyébkéntmeg mért diszkósokat lesel ? a diszkósok mamár nemis léteznek szinte , átvette a helyét a tektonik ... és mint tudjuk a tektonik és a rock sosem volt jóban (nemcsoda , a tektonik alapszíne a rózsaszín meg a csilivili dolgok , a rocké meg a metalé a fekete ... ) én így vagyok a dologgal rocker csak rocker , metál , hc , rap , hip hop , r&b-s csajra mennyen ... de semmiképpensem tektonikra ... az beteges egy stílus ( a náci németországban kinyírták az olyan fiúkat akik ilyenekben járnak mint a mai tekntonikosok , mert szűk , sőt van aki női farmert hord meg ilyesmik , na meg a rózsaszín ... ez kikre emlékeztet? , omg a melegekre ... úgyhogy hihetetlen meddig fajul ez a világ ... )
2009. szept. 11. 19:15
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
min problémáztok b@sszátok meg. miért nem úgy válogattok, hogy aki a horror filmeket szereti, az ne járjon vígjátékossal, vagy drámással. mennyi idióta van itt. tudok jobbat. úgy válasszatok párt, hogy azt is nézzétek, hogy az egyik a papírpénzt szereti jobban a másik meg az aprót. ha a kettőt összekeveritek, akkor semmi jó nem sülhet ki belőle. vicc b@zmeg, vicc
2009. szept. 11. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Egyetértek az előttem szólóval!Emberek,hagyjátok már abba ezeket a hülye általánosításokat!Én diszkós csaj vagyok,mégsem bántom a rockereket,sőt,nagyon szívesen meghallgatom az igényes rockzenét is.Nem a zenei stílus fogja eldönteni,ki milyen ember...
2009. szept. 11. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:
30%
metálos, ez jó...
2009. szept. 11. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
31%
A terminator elég metálos srác?
2009. szept. 11. 23:21
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

Én is 16 éves vagyok, hasszú haj, gitározok, dobolok, nem hordok bakancsot, de szeretem a feketét és a boron meg a pálinkán kívül gyűlölöm az alkoholt.

De rám tapadnak a kis diszkós p*csák, alig győzöm őket lerázni. Nem néznek ki olyan rosszul, de belsőre nagyon nem jók nálam. Tehát ez lehetséges.

2009. szept. 12. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg teljesen mindegy,hogy ki szeretne járni kivel,próbálják meg együtt,aztán ha nagyon különböznek ízlésben,gondolkodásmódban,úgyis kibukik előbb-utóbb!Nem a stílusától lesz valaki jó,vagy rossz ember,tehát például nem minden diszkós csaj üres és felszínes.Nekem például tetszenek rocker srácok is,és némelyikkel szívesen járnék ismert intelligens,értelmes embernek tartom őket!Ugyanígy sok diszkós ismerősöm van,aki rendes és jófej,tehát ne általánosítsunk!
2009. szept. 12. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:
heavy metal aza jó!
2010. jún. 18. 12:27
 19/19 anonim válasza:
Én is rocker vok. Igaz én se járok bakancsba (csak télen) de feketében szinte mindig meg hosszú is a hajam. Nekem volt már ilyan csajom aki diszkós de nem túl sok ideig 2 hónapig. Azért szakítottunk, mert ha elvittem koncertre akkor nem bírta, ha nem vittem akkor azt mondta nem törődök vele eleget....
2010. júl. 12. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!