Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés

Egy 15 éves fiú vagyok. Nem vagyok kövér, átlagos méretű, kék szemű, barna hajú,ápolt vagyok. És van egy lány az iskolába aki egy évvel fiatalabb. Nekem nagyon tetszik de nem merek oda menni hozzá. Eddig csak myvipen jelöltem be( és visszaigazolt) Hogyan mennyek oda hozzá? Vagy bármilyen lányhoz? Hogy szólítsak meg bárkit? Ja és még valami

sajnos remeg a kezem, ezt sajnos már örököltem, persze nem lehet nagyon észre venni de ha izgulok akkor azért lehet. Ezért egy lány kinevetne? Mert tényleg nem tehetek róla!

2009. szept. 11. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire izgulsz, akkor vedd fel msn-re, és először ott beszélj vele.:) Utána már egyszerűbb lesz odamenni hozzá...

Ha nem akarod felvenni msn-re, akkor pedig menj oda hozzá, hogy nincs-e kölcsönbe egy számológépe, vagy egy körzője, mert kell a matekdogához. Esetleg kérdezd meg, hogy nem tudja-e hol vannak a 9.B-sek osztálya, vagy hogy van-e suliban a némettanár.

Ha ez se megy, akkor először csak flörtölgess: mosolyogj rá, nézd gyakran, stb. Esetleg rá is köszönhetsz. Lehethogy ezek után Ő fog odamenni hozzád.:D

A kézremegés spec engem nem zavarna, mert én is szoktam izgulni, megérteném, hogy izgulsz, és bátornak tartanálak, hogy ennek ellenére oda mertél jönni hozzám, és leszólítani csak úgy.:)

16/L

2009. szept. 11. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne arra koncentrálj,hogy tétje van annak,hogy megszólítsd,mert meg szeretnél vele ismerkedni.Próbáld kideríteni van e valami hobbija és azzal kapcsolatban érdeklődj,hogy ne egy egyszerű igen vagy nem legyen a válasz.
2009. szept. 15. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

hát.....

sztem nem kell félned,először próbálj vele dumálni!vagy ilyesmi....

ha pedig azért izgulsz h nem fog sikerülni vagy mert kinevet,ak nem kell,mert ha vakinek teccel igy is teccel!!!!

ha pedig téleg kinevet ak hagyd ott,szóba se állj vele,mert az olyan nem éri meg!!

2009. szept. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!