Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek szerintetek? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? Hogy hivjam el?

Figyelt kérdés

Van egy lany eddig egyszer lattam de tudom a nevet igy megtalaltam facen. Nagyon szep, es okosnak tunik nem irogat es tesz fel semmi hulyeseget mint a mai lanyok tobbsege. Sajnos nem tudom vele talalkozni de mindenkepp meg szeretnek vele ismerkedni. Szemelyesen azert nem mert nemtudom hol lakik hova jar semmi! Igy marad a net! Csak az a baj hogy elegge tartok tole hogyha irok neki es esetleg elkuld akkor beegek ismeroseim elott mert van kozos ismerosunk is. Csak vele nem vagyok eleg joban hogy segitsen! Adnatok otleteket hogy mit csinaljak, milyen frappans dolgot irhatnek neki ami szimpatiat kelt benne?

Koszi a segitseget! 19/F

2013. márc. 1. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Légy egyszerű és őszinte. Mást nagyon nem tehetsz, és nem is jó, ha trükközöl. Amúgy meg a lány legyen a fontosabb, ne az, hogy beégsz az ismerőseid előtt.
2013. márc. 1. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Eloszor is irj ra chaten h mizu?.hogy van?..majd terj a lenyegre..kerdzd meg h van-e abratja?..ha a valasz nem de megsem kerdezi vissza h neked van-e akkor eseltelen mert ha bejossz neki logiku hogy o is rakerdez,h van-e kapcsolatod:)
2013. márc. 1. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

csak legyél magabiztos és add önmagad

ha az igazi személyiségedért nem kedvel meg, akkor mi értelme? :D

2013. márc. 1. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom az a baj hogy egyaltalan nem ismerem es nemtudom hogy lehetne kezdemenyezni...:/
2013. márc. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!