Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha eddig nem volt pasim, most meg buliban 2 fiú is rámkattant, de igazán egyik sem az "igazi". Most kezdjek el mindegyikkel randizni? Vagy...?
Főleg ha tartos kapcsit keresel, ott nem naon fogsz találni(sztem)de te tod!
De ha akarsz akko inkább chatelj,vagy iwiw,myvip,meg sok más chates dolog!De ne ott!Mindenki megtalálja a saját társát, nincs csunya pasi/csaj!ugy h fel a fejjel!:)
Szia!
nagyon szépen köszönöm, h még hajnalban is:)) idődet, energiádat nem sajnálva írtál. Nagyon örülök, h ezeket írtad, tényleg elgondolkoztató, és tanulságos.Meg jó hallani egy tapasztalt ember véleményét is. Igazából én is úgy vagyok, h eddig nem adtam meg a számom annak, aki nem volt annyira hű de szimpi, de most meg egy este kettőnek is is :) ... azóta beszéltünk telefonon, s úgy érzem, h az egyiktől nem is akarok igazán már semmit :( ...tudom, h ez nem szép dolog...a másikkal meg még nem találkoztunk, mert hazautaztam, fde ha visszamegyek, akkor remélem még nem felejtett el, s találkozunk.
Tényleg igaz, h próbálgatni kell, mert nem hiszem, h ő lenne majd az igazi nagy őő, de ha nem is ismerkedem, akkor meg honnét fogom tudni, h kit is akarok... de azért köszi, h mondtad, ne legyen lelkifurdalásom:)))
Mégegyszer köszönöm a válaszod, s nektek meg sok-sok boldog percet:)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!