Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek, ha ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ChristinMc kérdése:

Hogyan kezdeményezzek, ha ő nem teszi ezt?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik nekem. Hogyan kezdeményezzek nála vagy hogyan adjam a tuttára hogy tetszik? Rá szoktam mosolyogni, ő is vissza, dee amúgy is. Szval mit csináljak hogy észrevegyen valamit? Nem akarok nyomulni.
2013. febr. 28. 20:15
 1/6 anonim válasza:
Semmiesetre se nyomulj! Keresd a társaságát,hülyéskedj vele stb.
2013. febr. 28. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

beszélő viszonyban vagytok? mert akkor simán a tudatára adhatod. érintsd meg sokszor, nevess azon amit mond (de ne mint vmi féleszű) legyél kicsit titokzatos, ne mond meg neki mindig, hogy mire gondolsz, mit csinálsz, ha hazamész, hová mész. legyen saját külön életed, amiben boldogan érzed magad. érdeklődni fog.

ha nem vagytok beszélőviszonyban, akkor pedig vhogy muszáj felhívnod magadra a figyelmét. az h visszamosolyog az jó (főleg akkor, ha csak szemeztetek eddig és beszélni nem nagyom szoktatok) de ennél több kell. kicsit neten is rásegíthetsz (bár én személy szerint nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, de ennyitől nem dől össze a világ) szóval mondjuk jelöld be facebookon. sok sikert;)

2013. febr. 28. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondjuuuuk... mond meg, hogy tetszik neked.

Vagy ha ehhez félénk vagy, akkor küld el neki ezt a kérdést az világot behálózó számítógépen hálózat segítségével.

2013. febr. 28. 20:33
 4/6 A kérdező kommentje:
szoktunk beszélgetni, olyasmik vagyunk mint a legjobb barátok. Járok hozzájuk, ő is hozzánk, együtt nézzük a meccseket meg ilyenek, szval jóba vagyunk. És igen, félek neki megmondani hogy tetszik :D
2013. márc. 1. 15:09
 5/6 anonim válasza:
valamenyire érzeheted szerintem h ő is szimpatizál téged... ne add közvetlenül a tudtára mert sokszor a barátság vége is ennek az ára.Ámbár személyiségtől függ h szereti ha vlki konkrét v inkább nem..Próbáld felhivni magadra a figyelmet.érdeklődj iránta ilyesmi...
2013. márc. 15. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy mindent tudok róla mivel a legjobb barátom. elég gáz h pont o tetszik nekem :/
2013. márc. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!