Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak számomra kiábrándítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra kiábrándítóak a mai 10-20-on éves lányok?

Figyelt kérdés

Csak testileg kívánomőket, de amint megszólalnak és kényeskednek vagy épp meglátom ilyen buták, egyből kiábrándulok belőlük és már nem is akarok tőlük semmit sem. Már pedig a mai csajok 90%-a ilyennek mondható, a maradék 10-on belül pedig alig van olyna, aki külsőre is vonzó lenne és személyiségre is, illetve ne lenne már foglalt, mert az az igazi csoda, ha talál az ember olyan lányt, aki vonzó külsőre és személyiségre is szerethető és egyben még egyedülálló. Na az ilyen lány már szinte ritkaságba megy. Lehet választania sok selejtes, buta tini lány meg a sok túlsúlyos nem fiúk álma típusú lányok közül. Én inkább mradok egyedül, mióta szívtam egy csúnya, de rendes lánnyal legutóbb. Ráébredtem, nem szabad erőltetni a csúnya lányokkal a kapcsolatot, fontos a testi és lelki vonzalom egyaránt két ember között az optimális kapcsolathoz.

Nem vagyok szent, de nekem nem is a külső a gond a lányokban, rengeteg lány van,a ki tetszik, nem is kell ehhez még nagyon jól sem kinézniük. De amit tapasztalom a fejekben az nagyon kiábrándító. Egyszerűen már nem is tudok vonzódni egy lányhoz, ha megismerem a jellemét és nem azt találom, amit én keresek. Például legutóbb egy lány azért nem lett már vonzó a számomra, mert kiderült róla, hogy pénzéhes és folyton drága cuccokat kap meg csak úgy az apjától és emiatt eléggé felszínesség vált, de közben meg próbálta nekem a szépet tenni, hogy ő jó kislány csak, hogy megszeressem, de én átláttam rajta és köszönöm, de nem kérek belőle. Egy másik meg egészen odáig jó volt a buliban, míg táncoltunk meg volt köztünk szexuális vonzalom, de amint józanon elbeszélgettem vele és kiderült, hogy értelmi szintje nagyon alacsonyan van, egyből kiábrándultam belőle is. Mint, aki beszívott, lehet állandóan drogozik, mert sík hülye volt a csaj. EGy újabb példa meg, hogy a csaj mondja, hogy ő normális kapcsoaltra vágyik, aztán meghallottam, hogy buliban dug össze-vissza mindenféle fiúval, de közben ő az igazira vágyik. Mese habbal. Minél több fiatal lánnyla ismerkedem meg annál inkább csalódok bennük és kezdem úgy érezni, hogy ezekért a lányokért már nem is éri meg teperni, ha csak ilyen a felhozatal miért is nem járok prostihoz?! Sőt, már kezdem érteni miért jár manapság egyre több fiatal srác prostihoz vagy miért inákbb prostival veszítik el a szüzességüket.

2013. febr. 28. 18:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Én azt utálom de rohadtul, hogy már 14-15 éves kortól mindenük a buli, a mértéktelen piától a saját hányásukban való fetrengés hajnali 3kor, a cigizéssel való dicsekvésük, meg, ahogy ők nevezik, a "pasikkal kavarás". Valószínűleg tizenévesen pont ilyeneket kell csinálniuk. Sok lányból ábrándultam már ki, mert kiderült hogy bulis vagy dohányzik vagy mindkettő 15-16 évesen. Nálam ezt jelenti kb. a síkhülye meg az életképtelen. Tényleg nehéz normális lányt találni..
2013. febr. 28. 18:34
 12/30 Alea19 ***** válasza:
78%

Minden pasi hisztizik, hogy milyen kiábrándítóak a mai fiatalok, mégis a legtöbbnek az agyon sminkelt bulizós libák kellenek.

Nem iszom, nem cigizek, nincs rajtam két mázsa smink, nem járok diszkóba, nem vagyok egy plázacica, de csúnyának sem mondanám magamat. Normális lány vagyok, és érdekes módon egy pasi sem közeledik felém. Tehát ennyit arról, hogy normális lánynak lenni jó -.-

2013. febr. 28. 18:45
 13/30 anonim ***** válasza:
Kittiiiiiii: Összekeversz valakivel én nem bunkóztam veled privátban soha!
2013. febr. 28. 18:46
 14/30 anonim ***** válasza:
38%
Kellenek a bánatnak a festett bulis hányásban fetrengő napi 2 doboz cigit szívő majmok. Utálom azokat, eggyel se járnék ha fizetnének se. Erről ennyit.
2013. febr. 28. 18:48
 15/30 anonim ***** válasza:
nem keverlek össze senkivel.
2013. febr. 28. 18:49
 16/30 anonim ***** válasza:
Alea19 érdekes lány lehetsz :—) büszke lehet rád a párod
2013. febr. 28. 18:50
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

Én sose iszom alkoholt és például amikor ezt meghallják az érdeklődő pasik, rögtön menekülőre fogják... :Oo

Én 21 éves vagyok, egyetlen kapcsolatom volt, 1 fiúval feküdtem le életemben, nem cigizem/drogoztam sose, dolgozom, SOHA nem beszélek trágárul és azt veszem észre, hogy pont az ELLENKEZŐ lányok után futnak a fiúk..

2013. febr. 28. 18:51
 18/30 anonim ***** válasza:
11%

Kittiiiiiii:

Két levelet váltottunk, Te szóltál be nyersen. Egyébként az első levélben ezt írtam neked (bemásolom, megvan még): "Csak mert sokat belefutok az írásaidba és általában tetszenek a válaszaid ... " - Ez egy elég bunkó megnyilvánulás volt részemről valóban, hogy ilyet mertem mondani ... Gondolom most már érthető miért vagy kiábrándító, ha egy ilyen véleményre az a válasz, hogy letiltasz :-P

(Bocs kérdező az offtopicért!)

2013. febr. 28. 18:54
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
én valahogy másképp emlékszem.. de hagyjuk.
2013. febr. 28. 19:03
 20/30 Adrenalin ***** válasza:

Ha az ilyen idegesítő, csináld azt, amit én: tekerd fel a kakaót egy kis Depresszióhoz meg Road-hoz, kapd a válladra a baltát, és irány a fáskamra egy heti tüzelő összevegásához. :D

Hidd el, nagyon jó feszültséglevezető. :D

17/l

2013. febr. 28. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!