Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar tőlem valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit, vagy akkor miért csinálja ezeket?

Figyelt kérdés
Az osztályban az egyik fiú "furán" viselkedik velem. Órákon csomószor észreveszem, hogy bámul engem. Többször hozzàm ért már, vagy amikor hozzám szól akkor is megérint. Velem mindig kedvesen viselkedik, de pl szünetekben sosem jön oda hozzám beszélni, facebookon se szoktunk. Az osztályban van egy làny, akit szinte minden fiú körülugrál, mondhatni ő az osztály "k*rvája". Ez a fiú értelmes, normális, nem is értem, hogy minek foglalkozik ilyen IQ-nulla emberekkel.. Na jó, nem mindig, de többször van a csaj közelében, mint ahogy más fiúk is az osztályból. Most akkor velem miért csinálja azokat, amiket fentebb írtam? Párszor kérdezgetett is rólam, érdeklődik irántam. Ha csak alapból ilyen közvetlen lenne, akkor más lányokkal is ezt csinálná, de ezt nem vettem észre, csak velem.
2013. febr. 28. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, a leírtak alapján könnyen előfordulhat.
2013. febr. 28. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért csinálja mert a többi srác is azt csinálja.Ha egyszer lesz barátnője, úgy se a kukacos körül fog ugrándozni elhiheted. Sztem elképzelhető ,hogy bejössz neki.:)
2013. márc. 4. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül tetszel neki ... de meglehet ...
2013. márc. 4. 18:11
 4/5 Paulik Áron ***** válasza:
Szerintem egyértelműen bejössz neki. Ha ez kölcsönös, és kap tőled apró jeleket, meg van egy csepp esze, akkor be fog próbálkozni nálad. Sok sikert :)
2013. márc. 5. 13:23
 5/5 Paulik Áron ***** válasza:

Ja és egyetértek a 2-essel az osztályk*rvája kérdésében.

2013. márc. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!