Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak enge kerget az őrületbe ez az alfahím elmélet, az, hogy minden lánynak alfahím kell és emiatt a félénkebb, csendes, visszahúzódó, de rendes fiúknak nem lehet barátnője, mert nem is tudnak hozzájuk vonzódni a lányok?
ALFAHÍM = ROSSZFIÚ!!! Bár nem mindig, mert egy sikeres befolyásos férfi, is alfahímnek számít, ez utóbbi inkább felnőttkorban.
Kikhez vonzódnak a nők? A rosszfiúkhoz, és a sikeres, vezetői képességekkel rendelkező férfiakhoz!
Szóval az elmélet nem baromság! Létező, megfigyelhető dolog! 25/F
En ezzel egyetertek. Csak nem ugy, ahogyan Ti gondoljatok.
Szerintem a Nok ahhoz vonzodnak, akihez a tobbi No is vonzodik. Aki masnak is kell, az kell nekem is. Olyan ez, mint egy I-Phone!
pedig nem ahhoz vonzódnak a lányok
ez látszik, mert mindenki a felszínt látja, pedig rengeteg lány is magányos, csak őket szintén nem látja senki N
Persze ez létező dolog. Csak nem úgy, ahogy használják.
1. 18 év felett ki szokott alfa hímezni? Max a szellemileg visszamaradt egyedek.
2. Tehát 18 év alattiakról beszélünk. Ahol kiket tekintenek alfa hímnek? A csilli-villi dísz b*zikat, akik maguk alá huggyantanak, ha kétértelműen nézel rájuk. :-)
3. Egyszerűbb lenne homár kiskamaszoknak hívni őket, de az alfa hím valamiért szimpatikusabb nekik...
A félénk, csendes, visszahúzódó fiúkkal nincs baj, sőt, a romantikus, bújós ferfiakkal sincs baj. Azokkal van, akik ezeket a címkéket magukra akasztják, és ehhez hasonló kérdéseket írnak ki, mert ők általában csak pózolnak és a fenti tulajdonságoknak csak a felületét ismerik és próbálják magukra erőltetni, de amúgy első sorban csak panaszkodni és nyafogni szeretnek, no meg másokat hibáztatni.
Alfahím-elmélet annyira létezik, mint barátzóna: ha elhiszed, van, ha nem hiszed el, sosem létezett és nem is fog.
(lehet, Kérdező, hogy te vagy a bizonyos KIVÉTEL, aki amúgy tényleg ilyen, de általában akik ilyen kérdéseket tesznek föl, csak megerősítést várnak arra, hogy a nők szemetek, hogy bizonyítva érezhessék a búgócsigát, amibe belepörögtek)
Senki megfigyeléseit, tapasztalatait nem vitatom, de ilyet mondani egy fiúnak, hogy sose lesz barátnőd, az bizony baromság, nem igaz, és csak ártasz vele neki, pont azért, mert nem fedi 100%-ban a valóságot.
Én pl. nem kifejezetten vonzódom az alfahímekhez. Nem is kategorizálok, az az igazság. Egy! olyan barátom volt, akire többé-kevésbé ráhúzható volt az alfahím megnevezés, mert sikeres, vezető típusú volt, de ennyiben ki is merült a dolog.
Pont tegnap hallgattam egy előadást a kollektív tudattalannal és a párkapcsolatokkal kapcsolatban. E szerint több férfi (és női) archetípus létezik, nem csak a "hősi", "erős", "szép", "rosszfiús", "alfahím" típus. Ebből indulva kifejti, hogy nem mindenkinek ugyanaz az archetípus az ideálja.
Utolsó!
Ez az előadás fönt van az interneten is?
Vagy van a témáról könyv?
Neten hallgattam, Kaló Jenő tartott előadást. Lehet, hogy lelombozza majd itt az érdeklődést, mert asztrológus az illető (tudom, milyen az általános vélekedés erről a GYK-n), de a jung-i pszichológiával is foglalkozik.
Itt van a vidi, kb. a 12. perctől kapcsolódik a témához:
http://www.youtube.com/watch?v=3GcEKHraxNw&list=HL1362056358
Mert a csajok róluk hiszik el, hogy meg tudják védeni Őket, Egy csendes, visszahúzódó srác nem fog senkit lepofozni, ha beszólnak nekik, nem nézik ki belőle a csajok, hogy elég bátor hozzá.
Meg csordaszellem...
De jah, engem is zavar:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!