Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért kérdezitek meg egy nőtől az első randin, hogy mióta van egyedül? Miért nem mindegy ez? Milyen következtetést lehet ebből levonni?
igyekszem én, dehát alapvetően is csendes típusú nő vagyok, szóval nem egyszerű. De persze azért össze szoktam szedni magam és nemcsak válaszolgatni szoktam.
biztosan van annak is valami oka, hogy mindig így járok, nem? lehet magamon kellene változtatni, hogy más típusú férfiakat vonzzak be?
pedig csúnya nem vagyok és az alakom is jó.
Hany eves vagy?
Ennek a kerdesnek tobb oka is lehet?
Egyreszt, hogy kihult-e mar legalabb nalad az agy masik fele, masreszt lehet ezzel csak lehetoseget akarnak teremnteni, hogy beszeljetek a regebbi kapcsolatatokrol.
Ez tenyleg kenyes tema, ahol rengeteg rossz valasz van, es csak nehany elfogadhato.
Masreszt a nok ugyanugy megkerdezik, gondolom hasonlo okokbol.
Én azért kérdezek mindenfélét, hogy legyen köztünk beszélgetés, meg hogy tudjak meg minél többet róla. Bár sokat hazudnak a csajok, inkább "jó" választ akarnak mondani, mint őszintét, látom, te sem vagy kivétel.
Amúgy engem nem riaszt el egyik véglet sem, az sem, ha 1 hete volt pasija, meg az sem ha 10 éve, de rákérdezek az okokra, hátha kiderül valami érdekes.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!