Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van ez így?
Nemrég beszélgettem a haverom barátnőjével, aki rákérdezett, hogy miért nincs még barátnőm. Lehet, hogy furcsa, de én akkor döbbentem rá - látva őket kettesben- hogy itt az ideje, hogy én is egy aranyos lány után nézzek:) A gond csak az, hogy nem járok bulikba, a suliban pedig csak nagyon kevés kedves, hozzám hasonló lány van, és ők is jobbára mind foglaltak. Mivel jobb ötletem nincs, úgy gondoltam, úgyis jön a tavasz, hétvégénként bejárok majd a városban, eljárok ide-oda, csak úgy sétálgatni, beülök kávézókba stb, hátha rám kacsint a szerencse.
Igazából a kérdésem az lenne, hogy más is van ezzel így, hogy ilyen közvetlen módon próbáljon ismerkedni? Főleg lányok:) válaszát várom, de ha a fiúknak vannak jó tanácsaik, azokat is szívesen fogadom. Egyébként Budapestről van szó.
17/f előre is köszi az értelmes válaszokat.
Én járnék veled, aranyom :)
Bözsi mama (78)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!